Een top BSO! Kinderen kunnen lekker na schooltijd buiten spelen en kennis maken met allerlei sporten!

Yvonne Swinkels Yvonne Swinkels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Fhuttle, Eilandbal & Speurtocht! Week 49 - 2022

Sinterklaas is weer naar Spanje, we hebben nog vol op kunnen spelen met het speelgoed wat we van Sinterklaas hebben gekregen. Nu zijn we weer in het 'normale' patroon en hebben veel verschillende spellen en sporten gedaan! Ben je benieuwd naar wat we deze week allemaal hebben gedaan? Hieronder vertellen we erover! Lees je mee?

Maandag
We beginnen met een 'vliegende' start deze week! Een echte fhuttle middag hebben we gedaan. Wisten we allemaal wel wat een fhuttle is? Moet je tegen een fhuttle slaan of schoppen? En welke spelvarianten kunnen we doen? We zijn begonnen met het proberen raak te slaan tegen de fhuttle, na enkele keren geoefend te hebben lukte het ons al aardig. Daarna kwam het leukste, de echte fhuttle wedstrijd! Wie o wie gaat er winnen?


Dinsdag
Op de tweede dag van de week stond een spel genaamd 'Eilandbal' centraal. De kinderen die deze dag op de BSO waren, vinden spellen erg leuk! Zij speelde met veel enthousiasme mee. Er mag geen bal op het eiland terecht komen dus je moest je eigen onbewoonde eiland beschermen. Wat een super leuk spel, waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen! In dezelfde middag was er een gezin kennis komen maken. De kinderen van het gezin hadden veel zin om samen met ons het spel te spelen. Zo tof dat zij dat durfde en het was erg leuk! 


Woensdag
Deze dag stond weer een woensdagmiddag activiteit gepland. Met de vliegende start die we maandag hadden gemaakt, gaat op deze dag weer verder! Fhuttle stond weer op het programma. Afgelopen maandag was een kleine warm-up voor vandaag! Speciaal voor deze dag hebben wij het net opgezet. Dat maakte het extra moeilijk, maar ook leuk tijdens de wedstrijd. 
De teams werden verdeeld (de kinderen tegen de leiding Jeroen en Kim) en de wedstrijd kon beginnen!

Na deze goede wedstrijd, waren we lekker naar buiten, naar de skatebaan geweest. Onszelf even lekker uitleven!


Donderdag
Het is weer donderdag! Vandaag kwam Laura bij ons spelen. Zij komt na de kerstvakantie ons team versterken! We hadden een leuke speurtocht voor jullie bedacht, maar helaas werkte het weer niet mee. Dus besloten wij de opdrachten die in de speurtocht voorkwamen, binnen en buiten te doen. Tussen de regendruppels door gingen we buiten het wasknijper tikspel en het wasknijper verstoppertje doen.

Binnen hebben wij het moppen- en raadselspel gedaan. Iedereen kon wat moppen vertellen en stond er een rebus klaar voor de kinderen. Deze was moeilijk, maar door goed samen te overleggen en elkaar te helpen kwamen ze er snel aan uit.
Het leuke van deze middag was het geblindoekt proeven, kan jij raden wat er op de lepel ligt? Zelf de leiding deed mee!

   

Vrijdag
In de ochtend hebben wij wat administratieve taken op orde gemaakt en de activiteiten voor komende week bedacht. In de middag stond er een kennismaking gepland. Bij een kennismaking leggen we uit wat we bij Sportstuif doen, geven we een rondleiding en kunnen de kinderen, als zij dat willen meedoen met de activiteit die, die dag gepland staat. 



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches