Een top BSO! Kinderen kunnen lekker na schooltijd buiten spelen en kennis maken met allerlei sporten!

Yvonne Swinkels Yvonne Swinkels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Boer, boerin en hazen, minute to win in, levend stratego, honkbal en bekendheid! Week 10 - 2023

Het was deze week weer koud en regenachtig buiten, maar ondanks dat hebben wij er toch een hele leuke week van gemaakt bij Sportstuif!
Ben jij ook zo benieuwd wat wij allemaal hebben gedaan, om onze week superleuk te maken?! Lees maar mee met onze blog.

 

Maandag 6 maart
Na het weekend zijn we altijd weer helemaal opgeladen om een supergave week neer te zetten bij Sportstuif! Dat betekent dat wij de leukste activiteiten bedenken die weer goed aansluiten bij de leeftijden van de kinderen.

Wat dachten jullie van het spel boer/boerin en hazen? Als boer en boerin had je het land gezaaid met wortelzaden. Na een tijdje waren deze wortels gegroeid en konden ze geoogst worden. Maar pas op voor de hazen! Zij hadden enorme trek in de wortels en gingen deze ‘stelen’ van de boer en de boerin. Lukte het de boer en de boerin om de hazen te tikken en de wortels te beschermen?!

 

    

 

Dinsdag 7 maart
Het sneeuwde en het regende, een gek weertje was het. Helaas lag er bij ons op het schoolplein geen sneeuw maar en hadden we geen grote sneeuwpret. Maar wij blijven ook niet binnen stil zitten! We gingen verschillende spelletjes doen.

Zo speelde we in de gymzaal 3 op een rij en in de groepsruimte speelde we minute to win it! Probeer zo veel mogelijk punten te halen in 1 minuut. Een spel wat we speelde was, probeer een pingpongballetje in een gekleurde beker te stuiteren. Lukte dat? Dan mocht je het nog een keer proberen. Zo moest je dus zoveel mogelijk pingpongballetjes in de gekleurde bekers te krijgen!

 

    


Woensdag 8 maart
Hebben jullie wel eens gehoord van Levend Stratego? Vast en zeker wel! Dit is een spel waarin iedereen een kaartje krijgt met een bepaald rang en zo elkaar kan verslaan.

Omdat de groepen kinderen op alle dagen van de BSO alle leeftijden hebben (4 t/m 13 jaar) hebben wij speciale kaartjes gemaakt. Voor de oudere kinderen hebben wij gebruik gemaakt van tekst, maar voor de jongere kinderen hebben we juist gebruik gemaakt van plaatjes. Zo kunnen alle kinderen meedoen en wordt de activiteit aangepast op het niveau van het kind.

Na deze woensdagmiddag activiteit speelde we nog verschillende bordspelletjes en deden we verstoppertje door de school!

    

 


Donderdag 9 maart
Na schooltijd en bij Sportstuif aangekomen te zijn gingen we lekker wat fruit eten. Tijdens dit eetmoment kletsen we gezellig bij en hebben we het over leuke dingen!

Tussen de regenbuien gingen we naar buiten en speelde we de sport honkbal. Dit keer anders dan anders, namelijk met een tennisracket en tennisbal. Lukte het jou om een homerun te slaan?
Helaas begon het te regenen en kort daarna waren we naar binnen gegaan, waar we nog een leuk trefbal spel speelde in de gymzaal en lekker gingen kleuren in de groepsruimte.

 

  

 


Vrijdag 10 maart
Op de vrijdag hebben we helaas nog geen kinderen, hopelijk binnenkort wel! Want wij staan te springen om ook op vrijdag BSO aan te bieden!

Wat doen wij dan op z’n dag als vandaag? Nou, wij zijn druk bezig met de bekendheid van Sportstuif Deurne Aventurijn. We flyeren rond in verschillende wijken! Ben jij zo enthousiast over Sportstuif Deurne Aventurijn? Vertel over ons en deel je mening! Een review schrijven mag ook altijd! Dat kan via onderstaande link.
Schrijf een review!

Ben jij benieuwd naar Sportstuif Deurne Aventurijn? Neem gerust contact met ons op. 

  



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches