Een super leuke BSO, waar de kinderen de hele dag buiten kunnen spelen. Hier kunnen ze ook deelnemen aan de leuke activiteiten die de medewerkers van Sportstuif voor de klaar hebben gezet.
Een echte aanrader!

Marieke Verbakel Marieke Verbakel
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Feestje, eilandbal, inktvistikkertje, Klimrijk, samenwerking spel, flyeren! Week 9 - 2023

Het zonnetje scheen vol op, dus gingen we lekker naar buiten! We hebben veel verschillende spellen gedaan en zijn zelfs op uitstapje geweest en even extra te genieten van de zon.
Ook zo benieuwd naar de activiteiten en de uitstapjes? Lees snel onze blog!

 

Maandag 27 februari

Het is feest! Elke keer wanneer een kind van de BSO jarig is, vieren wij een feestje! Het was tijd voor het feestje van onze stoere vent! Hij werd 5 jaar oud, met zijn alle zongen we zo hard mogelijk dat zelfs Sportstuif de Vlieger het kon horen!
’s Middags gingen we naar buiten en speelde we het spel eilandbal waarbij we zo goed mogelijk ons eigen eiland moesten beschermen. Wie kon er het beste het eiland bewaken en werd de winnaar van de middag?

  

 

Dinsdag 28 februari

Van dit heerlijke weer krijgen we een echt zomers gevoel! Van dat gevoel werden we heel blij en kregen we zin om echte zomerse activiteiten te gaan doen. Ook al was het daarvoor nog net te koud, gingen we wel onderwater. We speelde namelijk het spelletje inktvistikkertje. Zodra je getikt werd, werd je een inktvis tentakel. Zo kwam bijna de hele ring vol met inktvis tentakels en ging je als inktvis (iedereen die de ring vast hield) tikken.

  

 

Woensdag 1 maart

Woensdag midden, meestal staat er een woensdagmiddag activiteit klaar. Maar dit keer niet, want wij gingen op uitstapje! Eventjes rijden, richting Veldhoven! We gingen naar Klimrijk Brabant! Ze hebben een nieuw parcours, namelijk het netten adventure. We klommen omhoog tussen de netten naar boven, waar je uit kwam op een groter speelveld met verschillende ballen, kleine maar ook hele grote ballen.

    

 

Donderdag 2 maart

Twinning is winning! Tijd voor echte samenwerking! Samen met je maatje ging je in tweetallen een duel aan tegen een ander tweetal. Wie van jullie wint er? Door goed samen te werken kwam je stuk verder dan wanneer je niet goed samen werkt.

    

 

Vrijdag 3 maart

Tijd om te flyeren. Jeroen en Kim gingen de wijk in om Sportstuif Deurne Aventurijn bekender te maken.

  



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches