Een superleuke BSO waarbij kinderen zich uit kunnen leven door middel van sportieve activiteiten! Enthousiast team die elke dag weer klaar staan voor zowel de kinderen als de ouders!

Jessica Clevers Jessica Clevers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pannakooi, Valentijn, beweeg bingo XL, wasknijper ontwerpen, vrijdagmiddag activiteit! Week 7 - 2023

Lekker naar buiten met dit zonnige weer! Dat hebben wij deze week zeker niet voorbij laten schieten. Verschillende toffe activiteiten kwamen aanbod in week 7. Lees maar mee!

 

Maandag 13 februari

De eerste dag van de week begint al goed, want het heerlijke zonnetje schijnt en het was ook wat warmer! Dus dat betekent dat wij de hele middag buiten hebben gespeeld! De pannakooi stond klaar en we konden los! Voetbal spelen maar dan net even anders dan op een voetbalveld.

Ook was er vanalles nieuws te zien op de groep. Er zijn nieuwe spellen, leuke knutsel materialen, bouw speelgoed en zo nog veel meer! Hier hadden we natuurlijk ook mee gespeeld!

 

Dinsdag 14 februari

Valentijnsdag! Een dag vol met liefde, bij ons op de BSO gingen we ook even wat tijd aan elkaar besteden. Zo maakte we complimenten kaartjes voor elkaar en speelde we het Valentijns ballonnen spel! Een dag waar wij dus extra lief voor elkaar waren en elkaar nóg meer waarderen dan dat we doen.


Bij het Valentijns ballonnen spel bedachten we een woord en schreven het per letter op een blaadje. Dat blaadje rolde we op en stopte het in de ballon. Alle ballonnen met het letterblaadjes bliezen we en vervolgens gingen we heel snel de ballonnen van het andere team kapot maken! PANG PANG! Uit de geknapte ballonnen vielen de letterblaadjes en daar moesten we zo snel mogelijk het woord raden. Wie het woord als eerste had gevonden en in de goede volgorde had liggen had gewonnen.


 

    

Woensdag 15 februari

Samen beginnen we de middag met sieraden maken. Er werden verschillende armbandjes gemaakt, maar ook kettingen. Zulke mooie sieraden hadden we nog nooit gezien!

Na de sieraden maken hadden wij erg veel zin om naar buiten te gaan. Eerst speelde we verschillende tikspelletjes, maar ondertussen werd alles klaargezet voor de woensdagmiddag activiteit! De Beweeg bingo XL! Met een gezellige club kinderen gingen we de bingo spelen! Er waren zoveel bingo’s gevallen dat iedereen een prijs had gewonnen!

De bingo middag werd afgesloten met een potje voetbal! GOAL!!

Op de BSO werd ook nog fijn gespeeld met de nieuwe Lego en verschillende (bord)spelletjes!

 

    

 

Donderdag 16 februari

Zijn jullie klaar voor een vurig spel? We speelde namelijk het spel Vuur, Water, Spons! Dat kennen jullie vast wel! Iedereen kreeg een kaartje en kon je elkaar verslaan.

Vuur verslaat de spons, want de spons verbrand in het vuur.

Spons verslaat het water, want de spons zuigt het water op.

Water verstaalt het vuur, want water dooft het vuur.


We hadden verschillende varianten gedaan, bijvoorbeeld door in teams te spelen, maar ook door te spelen als individu.
Eenmaal binnen gingen we onze eigen wasknijper versieren. De wasknijper gebruiken wij de gehele middag door voor onze bekers. Zo kunnen we goed onthouden van wie welke beker is. Maar hoe leuk is het dat je je eigen wasknijper mag ontwerpen?!

 

    

 

Vrijdag 17 februari

Einde van de week zit er waar aan te komen, dat betekend dat de welbekende vrijdagmiddag activiteit gepland staat. Namelijk Fhuttle! We probeerde samen een speciale fhuttle met grote veren omhoog te houden. 

 



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches