Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Shauny Regli Shauny Regli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Basketbal, boksen, knotshockey, dansen & in de klassen van Aventurijn! Week 51 - 2022

Het is de laatste schoolweek van dit jaar, 2022! De vakantie zit er bijna aan te komen, afgelopen wek hebben we kunnen genieten van de kou en hopelijk hebben jullie ook nog wat kunnen schaatsen op het ijs!

Ben jij ook benieuwd wat wij deze week allemaal hebben gedaan bij Sportstuif Deurne Aventurijn? Lees met ons mee!

 

Maandag 19 december

Een dag vol met sporten! Basketbal deed het erg goed en er werd een goede strijd gespeeld tussen de spelers. Het ene doelpunt na het andere doelpunt viel. Wat een strijd was dat! Daarna gingen we verder met de sporten, namelijk voetbal.
Voetbal of penalty’s trappen is een leuke bezigheid bij de kinderen. De conditie wordt getest en daarbij is het een echte teamsport, waardoor het ook heel sociaal is!

Achter de schermen waren we bezig met de winactie van deze maand en een van de dagen later online te staan

Dinsdag 20 december

Op de dinsdag hebben wij momenteel de grootste groep kinderen. Deze middag stond in het teken van ‘Stevig in je schoenen’. Het thema werd door de kinderen beoefend door boksen. Leer tijdens deze activiteit je (eigen) grenzen kennen/ verkennen, leren aangeven en hoe met andermans grenzen om te gaan. Maar hoe ziet z’n middag met het boksen er dan uit?
We maakte tweetallen, een kind had bokshandschoenen aan en het andere kind had een stootkussen vast. Degene met de bokshandschoenen aan gebruikte de voorwaartse boks-techniek.

Na de activiteit hadden we samen met z’n alle een nabespreking. Hoe vond je het gaan? Heb je nieuwe grenzen ontdekt? En nog veel meer. Een geslaagde dag waarin we elkaar beter hebben leren kennen!

Woensdag 21 december

De woensdag middag activiteit van deze week is… KNOTSHOCKEY! Hockey maar dan net even anders, want je hebt niet zomaar een hockeystick. Nee, je hebt een knotshockey stick. Dat is een stick met een grote schuimen kop, hiermee probeer je tegen de bal aan te slaan en zoveel mogelijk doelpunten te maken!

Met een leuke club kinderen konden we er een leuk partijtje van maken.

Donderdag 22 december

Door het enthousiasme van gisteren, woensdag 21 december, hadden we nog een middag knotshockey gespeeld. De teams werden verdeeld, de kinderen tegen de leiding. Het team van de kinderen was te sterk en onverslaanbaar. Nadat ze de winst wisten te pakken gingen we dansen. Een leuke stoelendans. Lekker in beweging op muziek! Met de nieuwste hits sloten we de middag gezellig af!

Vrijdag 23 december

Een dag om alles voor te bereiden. Deze dag staat vol in het teken van de kerstvakantie. De uitstapjes zijn gereserveerd en zijn alle activiteiten klaar om gelijk aan de slag te gaan in de vakantie!
Ook zijn wij alle klassen op Aventurijn (Leo & Bs. Willibrordus) langsgegaan om te vertellen over onze BSO en alles wat wij aanbieden, zoals onze woensdagmiddag activiteiten.

Deze week kregen alle kinderen die bij ons op de BSO zitten een leuk kerstpresentje met een kerstfoto van het team erbij! Alvast een hele leuke kerstvakantie, fijne feestdagen en een gelukkig 2023! Tot volgend jaar!



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches