Een BSO gericht op sport, spel en plezier voor ieder kind!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stoelendans XL, beat the card, lasergamen, inloop ochtend, apenkooien & de markt op! Week 2 - 2023

De eerste schoolweek van het jaar 2023 zit er alweer op. In 2023 gaan wij door met toffe activiteiten aan bieden voor de kinderen! Wij organiseren iedere woensdagmiddag een supergave activiteit voor alle basisschoolleerlingen van alle basisscholen in de gemeente Deurne!

Maandag 9 januari

Na alle feestdagen is het opnieuw tijd voor een feestje! Want juf Kim is jarig, hieper de piep HOERA!!! Hoe oud zou juf Kim zijn geworden denken jullie? Er werd vol op gezongen en niet te vergeten, de kinderen mochten aan juf Kim haar oren trekken tijdens het lied ‘Jarige Jop gaat naar verloren…’.

Deze dag stond natuurlijk in feest, muziek en dansen, daarom stond er een stoelendans XL voor ons allemaal klaar. Met een gezellig clubje lieten we onze beste dans moves zien en wie van ons had het beste reactievermogen, door als eerste op de stoel te gaan zitten?

Een dag vol met gezelligheid en een hele goede feeststemming! Alle kinderen kregen wat lekkers van juf Kim, want… wie jarig is trakteert! 😊

  

Dinsdag 10 januari

Ondanks de regen gingen we toch eventjes naar buiten, even een frisse neus halen doet altijd goed!

Ondertussen werd het spel beat the card klaargezet door meester Jeroen. Hier verdeelde we de groep kinderen op in 3 groepen. Het ging er enthousiast tegen aan! De kinderen gingen lekker los en gingen er alles aan doen om zoveel mogelijk kaartjes te zien en dus ook zoveel mogelijk de bal in de groep rond te gooien. 


Bij beat the card moesten we van de ene kant naar de andere kant rennen. Daar lag een stapeltje met spelkaarten, kijk goed welk getal op de kaart staat en onthoudt dit goed! Ren snel naar jouw groepje en gooi de bal zo vaak over naar elkaar, maar wel zo vaak als het getal wat op de kaart staat. Viel de bal op de grond? Dan moest je opnieuw beginnen met het overgooien!



De dag sloten we af met een vette lasergame wedstrijd! Team blauw tegen team rood!

      

Woensdag 11 januari

In de ochtend stond juf Laura klaar op basisschool Tijl Uilenspiegel voor een open inloop ochtend voor nieuwe ouders. Hier vertellen wij over Sportstuif ‘Wie zijn wij? Onze visie! Wat doet uw kind op een dag bij Sportstuif? Het dagprogramma en nog veel meer!

Verder deze dag hebben wij gebruikt om nog meer voorbereidingen te maken voor leuke activiteiten op de BSO. De woensdagmiddag activiteit ging helaas niet door, omdat er geen aanmeldingen waren.

Donderdag 12 januari

Samen met juf Laura en meester Jeroen gingen de kinderen naar de gymzaal apenkooien op deze regenachtige dag! Even lekker vrijspelen en klimmen en klauteren door de speeltoestellen. Juf Laura is deze week begonnen bij Sportstuif Deurne Aventurijn! Zij is vanaf nu ook vaker op onze groep te zien! Supergezellig!

Na het klimmen en klauteren gingen we levend memory spelen. We stuurde 2 kinderen de gang op en maakte van de overgebleven kinderen een tweetal! Per tweetal werd er een beweging of een dansje bedacht. Wie hoort nu bij wie? Daar moesten de 2 kinderen (die de gang op werden gestuurd) achter zien te komen!

    

Vrijdag 13 januari

Ook op deze ochtend stond meester Jeroen klaar op basisschool Tijl Uilenspiegel voor een open inloop ochtend voor nieuwe ouders, dit was de 2e inloop ochtend van deze week. Hier vertellen wij over Sportstuif ‘Wie zijn wij? Onze visie! Wat doet uw kind op een dag bij Sportstuif? Het dagprogramma en nog veel meer!

Verder deze dag hebben wij gebruikt om nog meer voorbereidingen te maken voor leuke activiteiten op de BSO.

Op vrijdagmiddag gingen we de markt op, om te flyeren. En ook deelde we onze Sportstuif tassen uit met daarin een kleinigheidje! Wij vertellen graag meer over Sportstuif Deurne Aventurijn!

  

Ben je nu ook zo benieuwd geworden naar Sportstuif Deurne Aventurijn? Neem gerust contact met ons op of kom een keertje langs op onze locatie.



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches