Super inititatief dit! Een plek waar kinderen kunnen sporten na school, prima concept voor een BSO.

Ruben Goossens Ruben Goossens
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jumpsquare, Evoluon, iglomidetgolf & lasergamen! - Week 1 - 2023

Zijn jullie goed oudejaarsdag en nieuwjaarsdag doorgekomen? Vast wel! Heel veel oliebollen eten en met zijn alle een gelukkig nieuwjaar wensen!
Vanuit ons, een heel gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2023!!
Om het nieuwe jaar goed te beginnen gingen we deze week iets super vet doen! Lees het snel hieronder.

Maandag 2 januari

De dag na nieuwjaarsdag, daarom een hele leuke activiteit! Namelijk een uitstapje naar Jumpsquare in Eindhoven! We gingen springend het nieuwe jaar in! Dat deden we niet alleen, samen is alles veel leuker! Dus hadden we Sportstuif Deurne de Vlieger op getrommeld om mee te gaan!

Wisten jullie dat wij een eigen bowlingbaan hadden gemaakt? Niet met kegels, maar met sneeuwpoppen. En dat wij ook andere activiteiten aanbieden dan alleen sport en spel? Zo hadden we een Krimpie Dinkie sleutelhanger gemaakt!

 

Dinsdag 3 januari

Het is niet echt winter weer, maar dat maakt voor ons niet zoveel uit. Wij halen de winter gewoon naar binnen! Onze echte ijskoninginnen- en koningen maakte prachtige sneeuwvlokken van wattenstaafjes.

En als kers op de taart, gingen we naar het Evoluon in Eindhoven. Daar kregen we verschillende opdrachten, wat te maken had met de Toekomst. “Welk eten zou er in de toekomst zijn? Wat zijn jouw dromen? Komen er nog veel meer robots?” Deze vragen gingen we beantwoorden door een speurtocht. Je kon er van alles doen! Zo maakte we een magnetische robot, ontwierpen we een nieuw gebouw voor in de toekomst met Kapla en nog veel meer!
  


Woensdag 4 januari

Deze dag waren we dicht, er hadden geen kinderen opvang nodig.

Donderdag 5 januari

De ochtend waren we begonnen met midgetgolf, wel een andere dan normaal. We gingen namelijk naar buiten waar Kim en Jeroen 4 verschillende banen hadden uitgezet. Het was een iglo midgetgolf. Hieronder staat een hele leuke foto!
Ook kregen we bezoek van onze collega Anouk, zij kwam kijken hoe onze locatie eruitzag en deed ook gezellig mee met de activiteit in de ochtend!

In de middag werd het tijd voor een gezellig uitje naar het bos! Waar we een leuke winterbingo gingen doen, we moesten opzoek naar voorwerpen, geluiden en dieren in het bos. Doormiddel van zien, horen en/of ruiken.

  

Vrijdag 6 januari

Met de kinderen van Aventurijn waren we naar Sportstuif Deurne de Vlieger geweest. Waar we begonnen met een groot lasergame spel! 2 teams spelen tegen elkaar, rood en groen!

Later die dagen gingen we lekkere knakworstjes in bladerdeeg maken. Jammie jammie, ze waren erg lekker!

  
Geniet nog even van de laatste vakantiedagen! We staan volgende week weer voor jullie klaar!



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches