Een leuke BSO met een perfecte accommodatie! De kinderen hebben ruimte en mogelijkheden genoeg!

Pleun Broeksteeg Pleun Broeksteeg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Welkom bij Sportstuif Cuijk! - week 40

Welkom bij de eerste blog van Sportstuif Cuijk! We zijn momenteel nog niet open, maar zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen. Wij hopen in november officieel open te gaan en kinderen te kunnen verwelkomen bij onze toffe locatie. Sportstuif Cuijk gaat zich vestigen bij de kantine van voetbalvereniging SIOL op sportpark de Groenendijkse Kampen. In deze eerste blog nemen wij jullie mee in de eerste week van voorbereidingen.

Op zaterdag is het team van Sportstuif Cuijk naar voetbalvereniging SIOL gegaan om te kijken hoe de locatie eruit zag. Benieuwd naar het team van Sportstuif Cuijk? Ferd en Sam stellen zich graag voor! De eerste indruk van de locatie was erg goed. De locatie heeft veel ruimte beschikbaar en het bestuur gaf ons een warm welkom. De kantine is omringd met verschillende sportvelden waar de kinderen zich in de toekomst uit kunnen leven.

Nadat we met het bestuur hadden gepraat en een rondleiding hadden gekregen, gingen we langs de basisscholen in Cuijk om een kijkje te nemen. We maakten verschillende foto’s om een duidelijk beeld te krijgen van de basisscholen en zodat we wisten waar we in de toekomst kinderen op moeten halen.

Aan het einde van de week stond er een spannende afspraak op de planning. De GGD kwam namelijk langs in Cuijk om de locatie te inspecteren. De locatie moet namelijk natuurlijk wel veilig zijn als wij kinderen willen verwelkomen. We hadden een fijn gesprek met de vrouw van de GGD en ze gaf nog goede tips die ons kunnen helpen om er een goede start van te maken.

Volgende week is het tijd voor ons om te flyeren in Cuijk. De flyers worden momenteel afgedrukt en wanneer ze binnen zijn gaan we van start met de promotie. Wellicht krijgen jullie ook een flyer in de brievenbus, maar mocht je alvast meer willen weten kun je altijd mailen naar cuijk@sportstuif.nl of bellen naar 06-45401478

Tot snel bij Sportstuif Cuijk!



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches