Een sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Iedere dag worden er buiten sporten en spellen verzorgd maar kunnen ze daarnaast ook binnen creatief bezig zijn met onder andere knutselen!

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Open dag Cuijk woensdag 8 november! - week 43

De afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de open dag van Sportstuif Cuijk. En we hebben goed nieuws! De open dag vindt plaats op woensdag 8 november van 15:00 uur tot 17:30 uur. We kijken er enorm naar uit om samen met jullie deze dag te gaan vieren! Klik hier om je aan te melden. 

Het team van Sportstuif Cuijk heeft leuke activiteiten bedacht om samen met de kinderen uit te voeren op deze leuke dag! Verwacht onder andere een opblaasbaar springkussen en een creatieve wedstrijd, waarbij je een toffe prijs kunt winnen! Er is wat fruit, ranja en wat lekkers deze dag. Voor de ouders is er uiteraard koffie of thee beschikbaar.

We zijn ook weer op pad geweest om te gaan flyeren. Dit keer zijn we langs verschillende scholen in Cuijk gegaan. Misschien ben je ons wel tegen gekomen!

De rest van de week hebben we weer gezellig op andere locaties gestaan en weer leuke activiteiten met de kinderen gedaan zoals, een nerf battle, tikspelletjes en volleybal.

Ook is het team van Sportstuif Cuijk is naar de winkels gegaan om alvast wat knutselspullen en andere leuke benodigdheden te kopen voor op de buitenschoolse opvang. Op die manier kunnen de kinderen tijdens hun vrije tijd knutselen of leuke spelletjes spelen. Er komt ook veel ander leuk speelmateriaal aan zoals lego, knex en loombandjes!

Tot snel bij Sportstuif!

 

 



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches