Super BSO! Een plek waar de kinderen buiten hun energie kwijt kunnen. Er worden altijd leuke sporten/spellen gedaan buiten. Zo zijn de kinderen lekker actief bezig.

Renee Peeters Renee Peeters
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Leuke buiten activiteiten, bij een binnenspeeltuin gespeeld en geflyerd in Cuijk! - week 50

Maandag 11-12

Afgelopen maandag zijn we met de kinderen van Sportstuif Cuijk naar Sportstuif Venray SV gegaan. Bij aankomst hebben we samen met de kinderen van Sportstuif Venray SV fruit gegeten en een bekertje ranja gedronken. Gelukkig was het droog, dus zijn we naar buiten gegaan om een leuke activiteit te doen.

We hebben het spel Lekkerland, Viesland gespeeld met de kinderen. Het is een tikspel waarbij de tikker in het midden staat, en aan de ene kant is er Lekkerland en aan de andere kant Viesland. Als de tikker iets noemt dat de kinderen lekker vinden, rennen ze naar Lekkerland, en als het iets is dat ze niet zo lekker vinden, rennen ze naar Viesland. Na het spel zijn we naar binnen gegaan en hebben we mooie creaties gemaakt met Lego, zoals een groot huis met een vliegtuig. Ook hebben we samen met de kinderen van Sportstuif Venray SV getekend. Na een gezellige middag zijn we weer naar huis gegaan.

 

Dinsdag 12-12

Vandaag was het weer wat minder, dus zijn we naar Pret Inn gegaan. Na het ophalen van de kinderen van school zijn we direct doorgereden naar Pret Inn, een grote binnenspeeltuin waar kinderen kunnen klimmen, glijden, op een trampoline springen, voetballen en nog veel meer! Wij klommen ook samen met de kinderen mee.

Naast buitenactiviteiten vinden we het ook leuk om uitstapjes te maken. Tijdens schoolvakanties of studiedagen bezoeken we regelmatig andere Sportstuif locaties of gaan we op uitstapjes. Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn bezoeken aan Pret Inn, MonkeyTown, de kinderboerderij en nog veel meer leuke plaatsen! Voor deze uitstapjes maken we gebruik van de Sportstuif auto's, zodat we samen met de kinderen op leuke avonturen kunnen gaan.

 

Woensdag 13-12
Vandaag is het team van Sportstuif Cuijk weer op pad gegaan om te flyeren. We hebben huizen bezocht om daar flyers in de brievenbus te doen en mochten we ook een aantal flyersneer leggen bij verschillende supermarkten. Misschien kom je er wel eentje tegen!

Deze week zijn we druk bezig met het opstellen van de planning voor leuke activiteiten en evenementen bij Sportstuif Cuijk voor het komende jaar. We hebben al enkele leuke ideeën, zoals een escape room, een woensdagmiddagactiviteit met XL games, en er staat nog veel meer op de planning. Houd daarom www.samenbijsportstuif.nl/cuijk goed in de gaten voor updates!

 

Donderdag 14-12

Vandaag had Sam een studiedag bij Sportstuif Venray MHCV. De kinderen van Sportstuif Venray SV hadden ook een studiedag, dus hun kwamen ook gezellig bij ons spelen.

In de ochtend speelden we wat kerstmuziek af en kregen de kinderen de kans om vrij te spelen. Een aantal kinderen ging creatief aan de slag binnen en de anderen kinderen gingen buiten voetballen. Na het vrije spel gingen we samen met de kinderen fruit eten.  Nadat het fruit op was, gingen we naar buiten voor een leuke activiteit genaamd omgekeerd verstoppertje. Hierbij verstopte één persoon zich, terwijl de andere kinderen gingen zoeken. Zodra een kind de verstopte persoon vond, mocht het ook op die verstopplek gaan zitten, totdat alle kinderen op de verstopte plekken zaten. In de middag genoten we samen van de lunch met de kinderen. Ieder kind had zijn eigen lunch meegebracht.

Daarna was het tijd om de andere kinderen van school te halen. Toen iedereen op locatie was gingen we gezamenlijk fruit eten. Na het fruit eten zijn we weer naar buiten gegaan om ook samen met de andere kinderen een buiten activiteit te doen. We hadden twee buiten activiteiten. De eerste groep begon met het spel bodyguard. Tijdens dit spel staat de president in het midden van de cirkel en is het de taak van de bodyguard om ervoor te zorgen dat de andere kinderen geen bal tegen de president kunnen gooien. De kinderen die rond de cirkel staan, werken samen om ervoor te zorgen dat de president geraakt wordt. De andere groep ging wat oefeningen doen met frisbees. Ze probeerde de frisbees over te gooien naar elkaar. Oefende met richten en probeerde de frisbee hard te gooien. Het was een leuke middag bij Sportstuif Venray MHCV!

Ferd is deze dag druk bezig geweest met flyeren in Cuijk. Hij is langs de huizen in Cuijk gegaan en heeft een rondje bij de scholen geflyerd.

 

Vrijdag 15-12

Vandaag zijn we op pad gegaan om wat reservekleding te halen voor op de BSO. Want wanneer we buiten spelen kunnen de kleren nog wel eens nat of vies worden. Ook vandaag zijn we weer druk bezig geweest met flyeren. We zijn langs de scholen van Cuijk gegaan en naar de kerstmarkt in Cuijk om daar wat flyers uit te delen aan ouders.

Heb jij ook zin om te komen spelen bij Sportstuif Cuijk? Je hebt recht op twee gratis proefmiddagen. Dus kom gerust een keertje oefenen bij ons! Meer informatie, kijk op onze website, stuur een mailtje of bel gerust even naar: 06-45401478



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches