Onze kinderen gaan met veel plezier naar Sportstuif, elke week doen ze leuke spellen en zijn ze veel buiten. Toen we ze gister op kwamen halen kregen we de vraag of we de volgende keer niet iets later konden komen.. zegt genoeg toch. Sam en Ferd zijn gedreven, kundige en enthousiaste groepsleiders waar we alle vertrouwen in hebben. Het contact loopt soepel en ze zijn goed te bereiken en altijd bereid om mee te denken. Heel fijn!

N Nillesen N Nillesen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een stapje dichterbij de opening! - week 41

Welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Cuijk!

De afgelopen weken hebben we op verschillende locaties gewerkt, waar we zorgden voor allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Gelukkig hadden we de meeste dagen nog mooi weer, maar nu gaat de herfst toch echt beginnen. Bij Sportstuif vinden wij het wel belangrijk dat de kinderen toch buiten komen, echter laat het weer dit niet altijd toe. Maar als Sportstuif zijn wij flexibel met de activiteiten en hebben we soms ook een binnenprogramma om de kinderen toch voldoende te laten bewegen.

Goed nieuws! In onze vorige blogpost kon je lezen over het bezoek van de GGD. We hadden een fijn gesprek gehad en ontvingen onlangs het inspectierapport. Alles was naar verwachting, we zijn dus weer een stapje dichterbij de opening van Sportstuif Cuijk.

Met de herfstvakantie om de hoek, hebben we nog wat extra tijd om de laatste voorbereidingen te treffen. Aan het begin van deze week zijn de flyers binnengekomen dus gaat het team van Sportstuif Cuijk beginnen met flyeren in de wijken van Cuijk.

Daarnaast zijn we veel bezig met het creëren van nieuwe content, wellicht heb je iets voorbij zien komen op de socials. Heb je nog niks gezien? Neem dan een kijkje op onze Instagram en Facebook.

Tot snel bij Sportstuif Cuijk!

 



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches