Een super leuke bso waar begeleiding écht aandacht geeft aan de kinderen en altijd een (beweeg)activiteit met ze doet. Daarnaast is er voor de kinderen ook ruimte voor eigen invulling van de (mid)dag. Kortom, een top-bso!

Karlijn van Grunsven Karlijn van Grunsven
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De samenwerking is een feit! - week 42

Deze week was er herfstvakantie en hebben we een hoop kunnen doen voor Sportstuif Cuijk. Op afgelopen dinsdag hadden we een vergadering met het bestuur van voetbalvereniging SIOL. We hebben goed nieuws, het contract is getekend en dat betekent dat we onze samenwerking kunnen voortzetten!  

 

Voor de officiële opening van Sportstuif Cuijk zijn we druk bezig geweest met het verspreiden van flyers in de wijken van Cuijk. Het team van Sportstuif heeft al veel flyers kunnen bezorgen in de brievenbussen. We zijn ook op zoek gegaan naar leuke spellen zodat we samen met de kinderen, naast de sportieve activiteiten, ook leuke spellen kunnen gaan spelen. We hebben al een groot aantal spellen aangeschaft. Daarnaast hebben we ook alvast twee waveboards en een muziekbox aangeschaft.

Tijdens de vakantie hebben we ook leuke activiteiten met de kinderen ondernomen bij de andere locaties. Ferd heeft afscheid genomen van zijn vaste locatie in Son en Breugel. Hij gaat de kinderen en collega's enorm missen.

 

Sportstuif Cuijk is momenteel bezig met het organiseren van een open dag. Hier hebben we al super leuke ideeën voor. Binnenkort laten we jullie meer weten over deze ideeën en de officiële datum van de opendag.

Hou hiervoor onze Instagram en Facebook goed in de gaten!

Tot snel bij Sportstuif!

 



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches