Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De open dag van Sportstuif Cuijk was geslaagd! - week 45

Leuk nieuws! Sportstuif Cuijk is nu officieel open.

Op woensdag hebben we de open dag van Sportstuif Cuijk gehad. Het was een super leuke dag samen met de kinderen en hun ouders. Buiten hadden we een springkussen opgezet waar de kinderen zich heerlijk konden uitleven. Tussen de regen door hebben we leuke activiteiten met de kinderen gedaan: het kat-en-muisspel en iemand is hem, niemand is hem. Ook hebben we buiten gevoetbald samen met de kinderen.

 

Binnen stonden verschillende spellen klaar, waaronder XL 4-op-een-rij en Twister. Ook hadden we een creatieve tekentafel waar de kinderen konden deelnemen aan de kleurwedstrijd. De tekeningen zijn heel erg mooi geworden! Binnenkort wordt de winnaar bekend gemaakt die een super leuke prijs kan winnen, dus houd Instagram en Facebook goed in de gaten.

Tussendoor hebben we genoten van wat fruit, ranja en koekjes. Aan het einde van de dag kregen de kinderen een goodiebag mee naar huis. Het was een geslaagde dag vol plezier en activiteiten!

 

We hebben al een aantal kinderen die een proefmiddag komen draaien waar we heel erg zin in hebben, we hebben een leuke planning gemaakt voor deze dag! Ons programma zit boordevol leuke sport- en spelactiviteiten, creatief bouwen met Lego, mooie creaties maken met onze knutselspullen of op leuke uitstapjes gaan! Het team van Sportstuif Cuijk heeft super veel zin om de kinderen te verwelkomen!

Wil jij ook komen spelen bij Sportstuif Cuijk?

Meld je dan aan via de website, stuur ons een mail of bel gerust even naar: 06-45401478

Tot snel bij Sportstuif!

 

 



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches