Een leuke BSO met een perfecte accommodatie! De kinderen hebben ruimte en mogelijkheden genoeg!

Pleun Broeksteeg Pleun Broeksteeg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De open dag is in zicht! - week 44

Welkom bij de blog van week 44, in deze blog lees je vooral veel over de voorbereidingen van de open dag van Sportstuif in Cuijk.

Leuk nieuws! De materialenkast is binnen gekomen. Deze kast zal dienen als opslagplaats voor al onze spellen en knutselspullen. Het mooie is dat de kinderen hier zelf bij kunnen, zodat ze tijdens hun vrije speelmomenten er gebruik van kunnen maken. We zijn ook naar de winkel gegaan om wat extra speelmaterialen te kopen. We hebben wat stiften gehaald, zodat we ook creatief bezig kunnen blijven. Daarnaast hebben we een koekjestrommel en snijplanken gekocht, zodat we het fruit kunnen snijden en een lekker koekje kunnen eten wanneer de kinderen na school bij Sportstuif komen. Ook hebben we cadeautjes gekocht voor de kinderen die jarig zijn, want als je jarig bent, krijg je natuurlijk cadeautjes.

Het team van Sportstuif is afgelopen woensdag naar de markt in Cuijk gegaan om daar te gaan flyeren. Tijdens het flyeren zijn we ook langs het jongerencentrum Cyou gegaan. Omdat zij ook veel activiteiten voor de jeugd in Cuijk organiseren leek het ons leuk om even kennis te maken.

De afgelopen week zijn we weer druk bezig geweest met de open dag in Cuijk. We hebben al veel aanmeldingen ontvangen, wat ons ontzettend enthousiast maakt. De sport- en spelmaterialen staan al gereed voor de open dag, zodat we er een toffe dag van kunnen maken. 

Daarnaast hebben we een leuke verrassing voor de kinderen die naar de open dag komen. We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen en er samen een fantastische dag van te maken.

Nog niet aangemeld? Meld je dan hier aan!

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website, Facebook of Instagram

Tot snel bij sportstuif!

 

 

 



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches