Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De eerste proefdag van Sportstuif Cuijk was super leuk! - week 46

Welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Cuijk!

We hebben een super leuke week gehad, want we hadden onze eerste proef dag afgelopen dinsdag. We hebben er een gezellige dag van gemaakt. Eerst genoten we van wat fruit en daarna zijn we lekker gaan voetballen! Vervolgens zijn we naar Sportstuif Venray SV gegaan. Vanwege het minder gunstige weer werd de activiteit naar binnen verplaatst. We hebben museumwachtertje gespeeld, waarbij we zo stil mogelijk moesten blijven staan om niet gepakt te worden! Na de activiteit hebben we vrij gespeeld. We hebben met Lego gebouwd en tussen de regenbuien door nog even buiten gevoetbald. En als afsluiter hebben we het sinterklaasjournaal gekeken. Het was een zeer geslaagde dag!

De Sportstuif auto is af! Deze hebben we nu op locatie staan bij VV SIOL in Cuijk. Wij halen elke middag na school de kinderen op in een Sportstuif auto, maar ook soms te voet. Ook wanneer we leuke uitstapjes hebben met de kinderen maken we gebruik van de Sportstuif auto.

Ook hebben we deze week nieuwe flyers binnen gekregen voor Sportstuif Cuijk. We hebben al een rondje in de wijken van Cuijk geflyerd. Misschien ben je ons wel tegen gekomen!

De winnaars van de kleurwedstrijd van de open dag zijn bekend! Wat hadden we toch mooie tekeningen binnengekregen. We hebben een leuke prijs klaar staan voor de kinderen die hebben gewonnen! Kijk op onze Instagram of Facebook om te ontdekken of jij gewonnen hebt.

 

  



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches