Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif Brandevoort is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

We Jump, op bezoek bij de Braak en een verkleedpartijtje! Week 40 – 2021

Maandag 4 oktober
We begonnen de week bij Sportstuif met een studiemiddag voor OBS Brandevoort. De kinderen werden om 12:30 uit school opgehaald door Roy. Na een lunch bij de BSO, werd er vertrek gemaakt richting We Jump Helmond. Tijdens een studie(mid)dag proberen we bij Sportstuif altijd leuke uitjes in te plannen voor de kinderen, om hen een extra leuke dag te bezorgen! De kinderen mochten zich lekker uitleven op de trampolines en er werd volop gesprongen en salto’s geoefend. Bij terugkomst op de BSO speelden de kinderen nog een aantal gezelschapsspelletjes.

         

Dinsdag 5 oktober
Na het lekkere weer van maandag, was het vandaag een regenachtige dag. De kinderen wilden wel graag naar buiten en hebben dit dan ook gedaan tussen de buien door. Sommige kinderen vonden het leuk om een verkleedpartijtje te houden en hierbij kwamen er verschillende pakken voorbij, waaronder die van prinses en het leger. Na een lekker koekje en toen het weer iets verbeterde, zijn de kinderen direct naar buiten gegaan voor het spel verstoppertje.



Woensdag 6 oktober
In de ochtend stond de eerste peutergym in Brandevoort op de planning! Vanwege het slechte weer, waren we uitgeweken naar een binnenruimte op het sportpark. Voor de aanwezige peuters met hun ouders was het een leuke ervaring om te oefeningen met bijvoorbeeld rollen, schoppen, vangen en het herkennen van kleuren. Mocht u dit ook interessant vinden? Inschrijven is nog altijd mogelijk!

Helaas waren de weergoden ons vandaag niet heel gunstig gestemd en dit had ook invloed op onze woensdagmiddagactiviteit. Er stond een voetbaltoernooi op de planning maar vanwege de vele afmeldingen kon dit helaas geen doorgang vinden. De kids die toch aanwezig waren, zijn gebleven en hebben lekker binnen gespeeld met de dominobaan!


Donderdag 7 oktober
Ook vandaag stond er een soort van ‘’uitstapje’’ op de planning. We gingen naar onze andere Helmondse locatie namelijk de Braak. Toen we aankwamen, stond het fruit en de ranja ons al op te wachten! Na dit lekkere tussendoortje stond de activiteit fopbal op de planning. Gelukkig scheen het zonnetje vandaag weer en konden de kinderen de hele middag buiten spelen. Rond 17:30 keerden we met de kinderen weer terug naar onze eigen locatie, waarna alle kinderen één voor één opgehaald werden.



Vrijdag 8 oktober

Vandaag was het weer een gezellige, lange BSO middag voor de kinderen in Brandevoort. Bijna alle basisscholen zijn op vrijdag om 12:30 uit en dat betekent lekker lunchen met zijn alle bij Sportstuif. Voordat de kinderen opgehaald werden door PM’er Roy, was de tafel al gedekt en stonden de boterhammen al klaar! Zo konden de kinderen bij binnenkomst direct aanvallen. Na de lunch was het tijd voor sportactiviteiten. De kinderen wilden vandaag graag hockeyen en voetballen, dit hebben we dan ook gedaan. Om 14:30 was ook OBS Brandevoort uit en werd de rest van de kinderen op school opgehaald. Na een lekker fruithapje zijn de kinderen s ’middags nog gaan basketballen en hierna was het alweer weekend!



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches