Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif Brandevoort is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Voorbereidingen en op uitstapje! Week 25 - 2021

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Helmond Brandevoort! Week 25 – 2021

Voorbereidingen op de open dag

Het begin van de week stond vooral in het teken van de open dag van Sportstuif in Brandevoort.
Wist u bijvoorbeeld al dat het bij ons mogelijk is om uw uren flexibel in te zetten, dat wij de kinderen op school op komen halen in onze Sportstuif auto’s en busjes en dat er bij ons zowel veel mannelijke als vrouwelijke pedagogisch medewerkers op de groep staan. Tijdens de open dag heeft u de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen bij ons en een pedagogisch medewerker te spreken!

Woensdag 23 jun
Vandaag waren we op bezoek bij locatie Valkenswaard. We zijn op uitstapje geweest naar speeltuin Geenhoven. De kinderen vermaakten zich top met activiteiten zoals trampoline springen, badmintonnen en het spelen in de speeltoestellen. Na een geslaagde middag zijn we terug gegaan naar Sportstuif om de middag af te sluiten met vrij spelen buiten.

 

Donderdag 24 juni
Vandaag hebben we diverse activiteiten gedaan. Nadat we begonnen in het klimparkje met allerlei leuke oefeningen zoals balanceren, klimmen en koprollen, zijn we lekker fruit gaan eten. Vervolgens kwam Luc op bezoek met de kinderen van locatie Helmond de Braak en hebben we een potje gevoetbald. Daarna hadden de kinderen vrije keuze en werden er onder andere hutten gebouwd en spelletjes met de bal gedaan.

Vrijdag 25 juni
In de ochtend zijn teamleiders Roy en Luc gaan flyeren op basisschool de Vendelier in Brandevoort. Hier werden er weer veel flyers uitgedeeld aan ouders. Aankomende woensdag is de open dag van Sportstuif Brandevoort, hier zijn alle ouders en kinderen welkom van 13:30 tot 16:00 om een kijkje te komen nemen. Er is onder andere een springkussen voor de kinderen en voor de ouders staat de koffie klaar!

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches