Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Voetgolf, Archery Tag en waterspelletjes! Week 25 – 2022

Heerlijke, zonnige dagen vol met sportieve activiteiten en vrijheid om jezelf lekker uit te kunnen leven. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij Sportstuif aan het juiste adres! Vorige week hadden we te maken met tropische temperaturen en hebben we veel waterspelletjes gespeeld. Daarnaast hebben we Archery Tag gespeeld en koekjes gebakken! Geen gebrek aan variatie bij Sportstuif!

We blijven snel groeien in Brandevoort dus lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen, neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking en/of proefmiddag!

Maandag 20 juni
Deze week zijn we wat rustiger begonnen, vanwege de jaarlijkse schoolreisjes waren er vandaag wat minder kinderen dan normaal gesproken bij Sportstuif. Geen reden voor ons om minder hard te werken! Roy en Linde hadden we een hele leuke activiteit uitgezet op het sportpark, namelijk een voet- en hockeygolf parcours. Het spel is afgeleid van midgetgolf, over het sportpark zijn er verschillende holes neergelegd (hoepels) met diverse kleuren. De kinderen mogen zelf kiezen of ze gaan voet- of hockeygolfen. De kinderen moeten tellen hoe vaak ze de bal aanraken/schieten voordat deze in de hole raakt en dit noteren ze op hun eigen gemaakte scorekaart. Wie op het einde de minste punten heeft is de winnaar van het spel! Na de activiteit hebben we weer een lekker koekje gegeten en daarna lekker buiten gespeeld op het grote voetbalveld.



Dinsdag 21 juni

Vandaag weer een heerlijke dag op de BSO. Na het ophalen van de kinderen en het fruit eten hebben we iets super leuks gedaan. Op de planning vandaag stond Archery Tag! Bij dit spel mogen de kinderen met pijl en boog op een doel gaan schieten. We hebben in een voetbalgoal verschillende hoepels neergehangen, ook op verschillende niveaus/hoogtes. Ieder kind had zijn of haar eigen pion, vanaf deze pion mochten ze door de hoepels gaan schieten. In het begin was dit nog best wel lastig, maar na veel oefenen ging het echt fantastisch. Na de activiteit hebben we nog heerlijk buiten gespeeld, we hebben gevoetbald, gehockeyd en zelfs nog geturnd!

         

Woensdag 22 juni

We zitten alweer op de helft van deze week, wat gaat de tijd toch snel! Vandaag weer een lange, zonnige dag op de BSO. Nadat we met de kinderen brood hebben gegeten stond er een hele leuke buiten activiteit klaar, maar eerst even goed insmeren! Vandaag speelden we sponzentrefbal. Bij dit spel word er een veld uitgezet en aan alle zijkanten van het veld staat een bak water met hierin wat sponzen. De kinderen mogen elkaar gaan afgooien met de sponzen! In de bakken water kunnen de kinderen ook steeds opnieuw hun sponzen nat maken. Na het sponzen trefbal was het weer tijd om fruit te gaan eten. Hierna hebben we lekker vrij gespeeld en nog geoefend met Archery Tag. Later op de middag werd het toch wel wat warmer en vonden we dat de kinderen een waterijsje verdiend hadden om eventjes lekker af te koelen!

Donderdag 23 juni
We begonnen de dag vandaag zoals gewoonlijk met de kinderen van school halen. Vanwege het heerlijke, zonnige weer hebben we dit lopend gedaan. Eenmaal terug op de BSO stond het fruit alweer klaar. Er werd veel fruit gegeten, dit was ook wel nodig met het warme weer. Na het eten hebben we de sportactiviteit gedaan. Dit waren vandaag twee waterspellen. De kinderen konden kiezen uit sponzentrefbal en oberrace. Bij de oberrace probeerden de kinderen om met een dienblad met bekertjes water van de volle waterbak naar de lege waterbak te lopen. Op het einde werd er gekeken naar welk team er het meeste water had. Na de activiteiten was er tijd voor de kinderen om nog lekker vrij te spelen en werd er o.a. een speurtocht gemaakt en met water verder gespeeld!

         

Vrijdag 24 juni

De vrijdag beginnen we altijd met boterhammen eten en vrij spelen. We hebben buiten gespeeld maar zijn binnen ook creatief bezig geweest met kleuren en papieren vliegtuigjes maken. Om 14.30 uur was de volgende school uit waar we wekelijks kinderen ophalen. Daarnaast hadden we een speciale gast, pedagogisch coach Rachelle was vanmiddag bij ons op bezoek! Nadat we allemaal op de BSO waren hebben we fruit gegeten. Na het fruit eten zijn we begonnen met de activiteiten. De eerste activiteit was koekjes bakken! Eerst hebben we de koekjes uitgestoken om ze vervolgens in de oven te leggen. Terwijl de koekjes in de oven stonden hebben we Archery tag gedaan in dezelfde vorm als afgelopen dinsdag. Aan het einde van de activiteit hebben we met iedereen goed opgeruimd, tegen deze tijd konden we de koekjes uit de oven halen en konden ze afkoelen. Hierna hebben we natuurlijk ook wat koekjes geproefd en wat waren ze lekker! Hierna was het alweer tijd voor weekend.

         

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches