Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Vestigingen op bezoek, voetballen en lekker weer! Week 22 - 2021

Maandag 31 mei 

Vandaag zijn we gaan flyeren in de Veste. Er liggen flyers in wijkhuis ’t Brandpunt en alle mensen die in het centrum van Brandevoort wonen hebben allemaal onze mooie Sportstuif flyer in de brievenbus gekregen! 

Dinsdag 1 juni

Vandaag was teamleider Roy aanwezig op de andere locatie in Helmond, de Braak, om hier te ondersteunen met de activiteiten. Het weer was geweldig en dus stonden er waterspelletjes op het programma. Er werd onder andere flessenvoetbal en het safarispel gespeeld. Daarna was er voor de kinderen nog ruimte om lekker vrij te spelen en af te koelen met water!

Woensdag 2 juni

Vandaag was Sportstuif Valkenswaard op bezoek bij ons in Brandevoort. Het was heerlijk zonnig weer dus na het lunchen en insmeren zijn we lekker naar buiten gegaan. We hebben geklommen en gebalanceerd op de fitnesstoestellen die op het sportpark staan. Daarna hebben we binnen nog een heerlijk, koud glas ranja gedronken waarna de kinderen weer terugkeerden naar Valkenswaard. 

Donderdag 3 juni

Ook vandaag hadden we weer bezoek! Sportstuif Helmond de Braak kwam langs om deel te nemen aan een potje voetbal! De teams werden verdeeld en iedereen speelde lekker mee, natuurlijk konden ook de teamleiders Roy en Luc niet achterblijven. Na het voetballen was er nog tijd om even te knutselen voordat de dag werd afgesloten. 

Vrijdag 4 juni

Vandaag zijn we opnieuw gaan flyeren in de wijk en hebben in de buurt van OBS Brandevoort ook een flyer van ons in de brievenbus gekregen! We zullen snel gaan starten met leuke, sportieve activiteiten op Sportpark Brandevoort en hopen jullie dan ook allemaal snel te zien! Inschrijven voor een proefmiddag? Klik dan op deze link



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches