Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Veldhoven ZOO, XL Games en Streetjump! Week 21 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Dit is de weekblog van week 21. Het goede weer zit er weer aan te komen en wat is er dan leuker voor uw kind dan een BSO die veel buiten is en waar de kinderen alle vrijheid krijgen om dingen te ondernemen! Kom snel eens kijken bij Sportstuif Brandevoort, neem contact met ons op via de mail, telefonisch of spreek ons gerust aan op het schoolplein van uw kind(eren).

Maandag 23 mei

Het begin van een nieuwe, normale schoolweek maar niet voor alle kinderen. OBS Brandevoort heeft namelijk de aankomende twee weken extra ‘meivakantie’. Voor ons betekent dit dat wij in de aankomende twee weken dus dagelijks geopend zijn van 07:30 tot 18:30 uur. S ’ochtends kwamen onze collega’s van vestiging Helmond de Braak op bezoek. De kinderen hebben lekker buiten gespeeld en na de lunch stond er een uitje naar We-Jump gepland. Het was hier heel rustig waardoor onze kinderen een privé springpark hadden, waarvan enorm werd genoten!

Dinsdag 24 mei
Opnieuw een extra lange BSO dag vandaag. De kinderen vinden het op studie- en vakantiedagen vaak extra leuk om naar onze sportieve opvang te komen vanwege de leuke uitstapjes en activiteiten die we ondernemen. Ook vandaag was dit het geval. Vanaf 7:30 uur druppelden de eerste kinderen één voor één binnen en rond 9:00 uur zijn we naar het skatebaantje bij het sportpark vertrokken. Bij ons mogen de kinderen een fiets, step of skateboard meenemen om lekker los te gaan en hier komt dit goed van pas! Na het crossen hebben we nog wat fruit gegeten, waarna we naar MonkeyTown in Mierlo zijn geweest. Het was vrij rustig daar, waardoor we de mogelijkheid hadden om lekker tikkertje en verstoppertje te spelen in deze enorme binnenspeeltuin. In de middag werd de rest van de kinderen op school opgehaald, want niet iedereen heeft de luxe van een extra vakantieweek uiteraard! Met de hele groep stond in de middag honkbal als sportactiviteit op de planning.

         

Woensdag 25 mei

Een speciaal uitstapje in de ochtend, de blauwe Sportstuif auto koerste namelijk richting Veldhoven Zoo! Hier zijn allerlei soorten papegaaien, roofvogels, zebra’s, kamelen en andere diersoorten te bewonderen. Het is hier zelfs mogelijk om de papegaaien te voeren met nootjes!

Regelmatig organiseren wij, naast onze sportieve buitenschoolse opvang, leuke activiteiten in de wijk Brandevoort. Vandaag stond de woensdagmiddagactiviteit met XL Games op het programma. Vanwege de harde windvlagen zijn de spellen binnen neergezet, maar dit mocht de pret absoluut niet drukken. Zo mochten de kinderen Jenga, Mikado, 4-op-een-rij en als kers op de taart XL Twister spelen. Volgende week hebben we onze feestweek vanwege ons éénjarig bestaan op 1 juni 2022. Als WMA zijn er dan diverse springkussens waarop de kinderen kunnen spelen. Inschrijven hiervoor is nog mogelijk!

                   

Donderdag 26 mei

Vandaag een dagje zonder BSO vanwege Hemelvaart. Geniet allemaal van een mooie dag!

Vrijdag 27 mei
De laatste dag voor het weekend is aangebroken. In de ochtend mogen de kinderen vrij spelen op het sportpark en worden er allerlei sport- en spelvormen gedaan. Na de lunch mogen de kinderen zelf een uitstapje kiezen! Het wordt uiteindelijk Streetjump in Mierlo. Het is hier lekker druk en de kids oefenen op hun salto’s en backflips in de schuimbak. Ook is er hier een uitdagende hindernisbaan waar vooral de wat oudere kinderen enorm veel plezier uit halen!


 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches