Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Vakantieblog! Week 29, 30 en 31 - 2023

Wat gaat de tijd hard, we zijn al halverwege de zomervakantie. Ondanks het wisselvallige weer hebben we er weer een feestje van gemaakt. We hebben verschillende activiteiten gedaan zoals; De Alleskunner kids, Levend Among Us en Levend Cluedo. Ook zijn we er flink op uit geweest, we hebben onder andere Billy Bird Park Hemelrijk, Jumpsquare Eindhoven, Dippie Doe en verschillende speeltuinen bezocht. Zijn jullie benieuwd naar wat we deze weken nog meer hebben uitgespookt? Lees dan snel verder in onze spiksplinternieuwe speciale vakantieblog!

 

Week 29
De allereerste week van de zomervakantie! Deze week was het bij ons lekker rustig, dit kwam doordat de kindervakantieweek ook een mega leuke planning had, veel kinderen waren dan ook hier te vinden. Een klein groepje op de BSO gaf ons de gelegenheid om leuke uitstapjes te maken, zo zijn we op maandag, dinsdag en woensdag bij verschillende speeltuinen geweest.

Donderdag hebben we een uitstapje gemaakt naar Billy Bird Park Hemelrijk, dit was een onwijs leuke dag. We hebben hier ons van vroeg tot laat vermaakt. We begonnen bij ruig rijk waar we in de bootjes glijbaan en de 360 graden schommel konden. Ook konden we bij ruig rijk flink klimmen en klauteren. We zijn door gegaan naar de Hemelaya waar we eerst boterhammen aten en daarna op de rots mochten klimmen en verstoppertje hebben gespeeld. Na de rots was het tijd voor de oer vallei waar we goud zochten, speelde in de fossielen speeltuin en konden schommelen op een mega schommel. De zon scheen flink, hierdoor namen we even een zon pauze in het zeeroversland waar een mega binnenspeeltuin was. Het laatste waar we zijn geweest was in kinderland en de grote achtbaan. Eerst even fruit eten waarna we in de rij gingen staan voor de achtbaan, wat was dit spannend zeg, zelfs Jelle en Linde gingen mee in de achtbaan. Nadat de kinderen een ruime tijd vrij mochten spelen in kinderland zijn we naar de parkeerplaats gelopen Onze mooie blauwe Sportstuif auto’s stonden hier al op ons te wachten. Willen jullie een inkijkje in deze dag? Kijk dan snel naar onze TikTok, deze kun je ook bewonderen op onze Instagram of Facebook.

         

Vrijdag hadden we ook weer geluk, op de planning stond een speeltuin. Wij hadden alleen een beter idee… we zijn naar attractiepark Dippie Doe geweest in Best, hier hadden ze mega gave achtbanen. We zijn verschillende keren in de blauwe achtbaan geweest en in het treintje. Het treintje ging langs een gevaarlijk zeemonster af, gelukkig reden we erg snel zodat hij ons niet te pakken kon krijgen! Net toen we gingen lunchen begon het te regenen, we zijn snel naar binnen verplaats om hier ons brood te eten. Als de boterham op was mocht er gespeeld worden in het mega grote klimparadijs, natuurlijk speelden wij ook lekker mee. Wat hebben wij een geweldige week gehad!

 

 

Week 30
Wat een pech hadden we deze week met het weer, gelukkig waren er deze week wel veel kinderen waardoor het erg gezellig was. We hebben veel verschillende spellen gedaan.

Op maandag speelden we De Alleskunner kids, waarbij er om het kwartier een ander spel werd aangeboden. Na ieder spel viel er één iemand af, tot we nog maar met tweeën over waren. De twee overblijvers streden in een spannen eind battle wat een moeilijke quiz was. De winnaar won een leuke muts. De kinderen die af waren kregen ook wat, ze mochten een mooie sticker uitzoeken en mocht nog steeds met de spellen mee doen, al konen ze dan niet meer strijden voor de hoofdprijs.

Op dinsdag begonnen we met Levend Among Us. De kinderen werden in het geheim ingedeeld in groepen, de crewmates of de imposters. Wie welk kaartje had bleef natuurlijk geheim. Hierna begon het spel echt, iedereen ging opzoek naar verschillende opdrachten en voerde deze uit, wanneer de imposters tien opdrachten hadden voltooid hadden ze gewonnen. De crewmates konden dit voorkomen door eerder vijftien opdrachten te voltooien. Natuurlijk konden de imposters het spel op verschillende manieren beïnvloeden. De jongere kinderen speelden UNO estafette. Later in de middag moesten we proberen te ontsnappen uit een escaproom op het sportpark.

Woensdag hebben we een bezoekje gebracht aan Jumpsquare Eindhoven waar we flink wat kunsten hebben laten zien. We zijn samen met Sportstuif Someren en Sportstuif Helmond de Braak hierheen gegaan.

Op donderdag was het weer tijd voor een mega leuk spel, vandaag was dit Levend Cluedo. Onze Sportstuif detectives moesten een moord gaan oplossen. Het slachtoffer was onze geliefde Roy, de detectives moesten erachter komen wie de dader was, waar de moord plaatsvond en met welk wapen. Door verschillende opdrachten konden kinderen foto’s vrij spelen, op de foto’s stonden locaties, verdachten en wapens, deze kruiste je af op je eigen kaart, en konden het dus niet geweest zijn. Uiteindelijk hield je op je afruiskaart, drie vakjes over, één verdachte, één wapen en één locatie. De uitkomst hadden wij nooit verwacht. Nu zijn jullie zeker wel benieuwd? Vooruit we verklappen het… de moord is gepleegd in de kantine, met het wapen de volleybal en het is door niemand minder gedaan dan onze Jelle, hij heet flinke billenkoek gekregen daarna. De detectives hadden goed werk verricht, gelukkig was dit allemaal maar een spelletje en zien we Roy snel terug! De jongere groep speelden een ander spel, namelijk sportbingo. De laatste dag van de week brachten we door op het sportpark. We speelden verschillende spellen, ook hebben we buiten gesport. Er werden hutten gebouwd en we keken een film.

          

 

Week 31
Dit was een week vol nieuwe gezichten bij Sportstuif Brandevoort. Omdat het vakantie tijd is, zijn er een paar op vakantie. Wij vinden het super gezellig dat Anouk, Ben, Bram en Lennart ons komen versterken!

Mede door hun hebben we er ook deze week weer een feestje van kunnen maken! Op maandag begonnen we meteen fanatiek met voetballen, daarna hebben we een gymzaal gehuurd waarin we verschillende spellen speelden. Zo speelden we buskruit en tien tellen in de rimboe, beide zijn dit verstop spellen, iets waar wij ontzettend goed in zijn. Na de spellen mochten de kinderen ook nog even vrij spelen in de gymzaal, we hebben hier ontzettend van genoten. Eenmaal terug op de BSO begonnen we weer met voetballen, na dit een tijd te hebben gedaan sloten we de dag af met een film.

Dinsdag kwam Beek en Donk bij ons op bezoek. Samen speelden we verstoppertje en gingen we voetballen. In de middag hebben we een uitstapje gemaakt naar Monkeytown Mierlo waar we flink hebben geklommen en geklauterd. We hebben hier zelfs verstoppertje gespeeld. Dit was beren gezellig of moeten we apen gezellig zeggen hihi.

Woensdag kwam Helmond de Braak bij ons spelen. We speelden spelletjes, voetbalden en deden verstoppertje. In de middag zijn we naar Jumpsquare Eindhoven geweest om hier ons uit te leven op de trampolines. We hebben niet alleen gesprongen maar ook spellen gespeeld, we hebben gebalanceerd en tegen elkaar gestoeid. We kwamen hier ook nog eens Sportstuif Best tegen, wat een gezelligheid!

          

Donderdag was het weer ouderwets druk, niet alleen onze kinderen waren er maar ook de kids van Helmond de Braak. We speelden in de ochtend verschillende spellen zoals, Super Mario trefbal, kaarten estafette en Wc-tikkertje. Hierna zijn we snel naar binnen gegaan om te lunchen waarna we weer volop konden gaan spelen. Na een poosje begon het hard te regenen, ja die dagen zitten er ook bij, wij hebben toen besloten om een film op te zetten. Ice Age draaide bij bioscoop Sportstuif.

          

Vrijdag, alweer de laatste dag van de week! We begonnen met een fotospeurtocht, tijdens deze speurtocht kregen we ook verschillende vragen en dilemma’s voorgelegd waar leuke gesprekken uit voortvloeide. We waren helemaal in De Veste beland, onderweg hadden we ook flink wat bloemetjes verzameld. Na terugkomst op de BSO begonnen we aan de lunch, het was tosti vrijdag! Verder hebben we heerlijk gespeeld en flink wat schoongemaakt. We sloten de middag af met een film en zo luidde we het weekend in!

                    



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches