Een super leuke BSO met veel aandacht voor sport en spel!

Laura Laura
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Vakantieblog deel 2! Week 32, 33 en 34 – 2023

Wat is de tijd snel gegaan! De zomervakantie zit er alweer op. We hebben ook in de laatste drie weken weer enorm veel leuke, sportieve activiteiten en uitstapjes ondernomen. Zo hebben wij bijvoorbeeld het blotevoetenpad gelopen en zijn we naar Veldhoven ZOO, Hemelrijk, het maisdoolhof én diverse speeltuinen in de regio geweest. Bovendien hebben we op de BSO zelf ook super vette activiteiten georganiseerd zoals Expeditie Robinson games en een buikschuifbaan. Wil jij alles te weten komen, lees dan snel verder in deze blog!

Week 32
Dit was een van de rustigste weken op de groep. Veel kinderen waren op vakantie, waardoor het iets rustiger was op onze BSO in Brandevoort. Op zowel maandag als dinsdag zijn we naar een speeltuin geweest. Gelukkig was het weer prima en konden we lekker buiten spelen. Op woensdag zijn we naar Deurne gereden om met de kinderen het blotevoetenpad te lopen. Dit was echt een hele toffe activiteit! Alle kinderen (en natuurlijk ook de pedagogisch medewerkers!) hebben de route uitgelopen door het water, gras en de modder. We zijn deze week ook nog naar Veldhoven ZOO geweest. Hier hebben we allerlei dieren gezien zoals papegaaien, zeearenden, stokstaartjes en zebra’s. We mochten de papegaaien zelfs voeren met een eigen voerstokje met nootjes!

          

Week 33
Deze week stonden er weer hele gave uitstapjes op de planning. Zo zijn we naar Hemelrijk geweest, dit is inmiddels een heel attractiepark geworden met waterglijbanen en een achtbaan. Onze kinderen hebben zich hier goed vermaakt en het zonnetje was gelukkig ook nog aanwezig. Op donderdag hebben we We-Jump bezocht. Hier hebben we weer allerlei trucjes en skills geoefend op de trampolines. Meestal spelen we ook verstoppertje met de hele groep op deze vette locatie! We sloten deze week af met een uitje bij het maisdoolhof in Gerwen. Hier zijn we op zoek gegaan naar de vriendjes van Janske. We hebben ze allemaal gevonden en zijn uiteindelijk met een diploma en een lekker ijsje terug naar Brandevoort gegaan.

          

Week 34
De allerlaatste week van de zomervakantie is alweer aangebroken. Gelukkig zijn bijna alle kinderen en medewerkers weer teruggekeerd van hun vakantie. Omdat er weer zo veel kinderen aanwezig waren, hebben we vooral (sport)activiteiten op sportpark Brandevoort georganiseerd. Dit kun je wel aan onze medewerkers overlaten! Zo hebben wij een heus Expeditie Robinson-spel gespeeld, waarbij de kinderen in groepjes zowel een eet-, balans- als samenwerkingsproef hebben uitgevoerd. We hebben ook nog mogen genieten van een aantal zonnige zomerdagen, waardoor ons buikschuifzeil weer uit de kast mochten halen. Dit blijft toch een van de leukste activiteiten! We hebben weer een succesvolle en vooral leuke zomervakantie achter de rug en wensen alle kinderen weer veel plezier met de start van het nieuwe schooljaar aankomende maandag!

         



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches