Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Springkussenweek bij Sportstuif! Week 12 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De lente komt er weer aan en het zonnetje komt ook steeds vaker tevoorschijn, hoe fijn is het dan voor uw kinderen om lekker buiten actief bezig te zijn. Bij Sportstuif combineren we naschoolse opvang met buiten spelen, bewegen en vooral plezier! Gedurende de afgelopen week hadden we de beschikking over de Sportstuif springkussens en hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Iedere dag was het feest in het schitterende zonnetje!

Maandag 21 maart

Het begin van een zonnige week op onze BSO in Brandevoort. Nadat we alle kinderen te voet hadden opgehaald, stond het verse fruit buiten al klaar. Na het opeten van de stukjes appel, banaan, druif en paprika was het tijd om buiten te spelen. Deze middag zijn we naar het skateparkje gegaan. Een gezellig, druk plekje voor de jeugd in Brandevoort. Na even lekker gespeeld te hebben, zijn we terug naar het sportpark gegaan voor een wedstrijdje hockey. Hier ontstond een sportieve strijd tussen de jongens en de meiden, waarbij de meiden aan het langste eind trokken. Opnieuw een middag vol plezier en beweging bij Sportstuif!



Dinsdag 22 maart

Pedagogisch medewerker Roy is in de ochtend naar ons hoofdkantoor in Asten geweest om hier onze springkussens op te halen. Iets waar onze kinderen altijd enorm enthousiast over zijn. Direct na het ophalen van alle kinderen en het fruit eten was het tijd voor het opzetten van de springkussens. Alle kinderen hielpen mee, waardoor het springkussen al snel op stond. De rest van de middag was het een en al plezier, waarbij de stormbanen voortdurend gebruikt werden. 

         

Woensdag 23 maart

Het was alweer even geleden, maar vandaag zijn we weer eens op bezoek geweest bij onze vrienden van Sportstuif de Braak. De activiteit die hier op het programma stond was een Nerf battle. Met de Nerf pistolen probeerden de kinderen op allerlei objecten te mikken. Ook nog leuk om te vermelden is de peutergym van vandaag. Linde en Desiree hadden opnieuw een super toffe les neergezet, met o.a. het springkussen buiten. De peuters en hun ouders vonden het enorm leuk!

          

Donderdag 24 maart

Nu we de springkussens hebben, moeten we hier ook gebruik van maken dus ook vandaag weer werden deze opgezet. Pedagogisch medewerkers Linde en Mike hadden ervoor gezorgd dat alles al klaar stond, inclusief de muziekbox om er een echt feestje van te maken. Mike is een nieuw gezicht voor de kinderen in Brandevoort, hij is al een aantal jaar werkzaam bij Sportstuif. Voorheen heeft hij altijd in Veldhoven op de BSO gewerkt. Vanaf nu zullen jullie hem dus regelmatig voorbij zien komen op de donderdag. De kinderen konden bij aankomst op de BSO dus meteen lekker spelen. In de tussentijd speelden veel kids ook nog tikkertje op en rondom de springkussens. Bij het uitdelen van de koekjes waren er dus ook veel rode gezichtjes te zien van het spelen.

          

Vrijdag 25 maart

Het is alweer bijna weekend! Wat hebben we een fantastische week gehad met heerlijke temperaturen en super veel zon. Iedere dag hebben we mogen spelen met de Sportstuif springkussens op het voetbalveld. Het was ook leuk om te zien dat er veel kinderen deelnamen die nog niet naar onze BSO komen, maar wel graag met ons komen spelen. Daarnaast hebben we ook nog even fijn gevoetbald op het kleine pannaveldje. We willen jullie er ook nog even op attenderen dat we vanaf mei gaan starten met de gratis woensdagmiddagactiviteiten op onze BSO! Schrijf je dus snel in samen met je vriendjes en vriendinnetjes voor activiteiten zoals levend statego, voetbal, springkussenfeest of XL-games.



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches