Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Springkussen en waterspelletjes! Week 24-2021

Maandag 14 juni
Vandaag geen activiteiten in Brandevoort maar op locatie Helmond de Braak. Vanwege een leuke clinic die werd gegeven door JIBB waren we vandaag te gast op onze andere Sportstuif locatie in Helmond. De activiteiten waren onder andere een parcours met hindernissen, korfballen en een race met een eitje op een lepel! De kinderen vonden het erg leuk en na afloop was er voor iedereen nog een lekkere appel en een glaasje heerlijke, koude ranja.

Dinsdag 15 juni 
Vandaag stonden er maar liefst 8 kennismakingen gepland met kinderen in Brandevoort! We konden gebruik maken van het Sportstuif springkussen en hier werd ook vol op van genoten! Na het eten van een lekker stukje fruit zijn we lekker gaan voetballen om vervolgens op het springkussen neer te ploffen. Hier hebben we wedstrijdjes gedaan, wie er het snelste overheen kwam van begin tot eind. Het was natuurlijk enorm lekker weer dus konden de waterspelletjes ook niet achterblijven. Kinderen kregen allemaal een bekertje water om zichzelf of de anderen nat te gooien. Al met al een geslaagde dag waarbij de kinderen zich weer uitstekend vermaakt hebben!

 

Flyeren, Open dag en Sportactiviteiten 
De rest van deze week stond vooral nog in het teken van bekendheid krijgen en het uitwerken van activiteiten. Zo willen wij in Brandevoort na de zomervakantie gaan starten met peutergym en wordt er op woensdag 30 juni een open middag georganiseerd door Sportstuif Brandevoort. Deze is van 13:00 tot 17:00, waarbij het voor ouders en kinderen mogelijk is om een kijkje te nemen bij Sportstuif. Er is een springkussen aanwezig en er worden diverse leuke, sportieve activiteiten voor de kinderen georganiseerd door onze pedagogisch medewerkers. Voor de ouders een ideaal moment om eens te komen kijken en een praatje te maken met onze medewerkers.

Ook zijn we druk bezig met het organiseren van gratis woensdagmiddagactiviteiten voor de jeugd in Brandevoort. Kijk hiervoor snel op https://www.samenbijsportstuif.nl/sportstuif-brandevoort



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches