Super opvang! Onze zoon ging eerst naar een andere BSO, maar helaas met weinig plezier. Sinds hij naar de Sportstuif mag is hij helemaal opgebloeid. Hij wil meestal niet eens mee naar huis als we hem op komen halen. Ze krijgen veel aandacht en ze zijn lekker actief bezig, wat perfect bij ons zoontje van 5 past! Gewoon lekker buiten met 'vriendjes' bezig zijn! Daarnaast zijn ze ook erg flexibel, als dingen onverwacht anders lopen dan gepland. Dikke 5 sterren!!

Tamara Verberne Tamara Verberne
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Sneeuwpret, tikspelen en Bounce Valley! Week 3 – 2023

Deze week stond voornamelijk in het teken van een wit deken van sneeuw over de sportvelden! Voor de kinderen is er de pret er niet minder om, zo zijn er bijvoorbeeld sneeuwpoppen gemaakt en is er een sneeuwballengevecht gehouden. Daarnaast hebben wij deze week het jaarlijkse GGD inspectiebezoek gehad en zijn we voor de eerste keer naar Bounce Valley geweest. Genoeg dus om over te vertellen in onze weekblog. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.

Maandag 16 januari
Onze week begon vroeg deze keer, OBS Brandevoort was om 12:30 uur uit vanwege een studiemiddag. Roy en Micky waren er dus al op tijd bij om iedereen van school af te halen. Hierna hebben alle kinderen hun boterhammetjes opgegeten en vrij gespeeld. Nadat op de andere scholen ook de schoolbel had geklonken, werd de rest ook opgehaald in onze blauwe bolides. In de middag hebben we kat- en muistikkertje gedaan met de volledige groep. Alle muisjes kregen een lintje in hun broek en mochten zich verdelen over het speelveld. Aan de katten de taak om de lintjes van de muizen zo snel mogelijk te pakken. Welk muisje krijgt het voor elkaar om als laatste over te blijven?

         

Dinsdag 17 januari

Gelukkig hebben we deze week meer geluk met het weer, ook vandaag bleef de regen ons namelijk bespaard. Op momenten was er zelfs een heerlijk zonnetje te zien! Zoals gewoonlijk stappen al onze pedagogisch medewerkers iets na 14:00 uur in de auto om te beginnen aan hun ophaalschema. Ongeveer anderhalf uur later zijn inmiddels alle kinderen op sportpark Brandevoort en is het tijd om de handen te wassen, waarna er fruit gegeten wordt. Hierna was het jassen aan en op naar buiten voor de sportactiviteit. Vandaag stonden er twee tikspelletjes op de planning. De oudere en jongere kids werden ingedeeld in twee aparte groepen, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan spelen. Na een half uur intensief gespeeld te hebben, hebben onze kids altijd vrije keuze in wat ze graag willen doen. Een hele grote groep heeft nog een partijtje gevoetbald op het pannaveld. Andere kinderen knutselden erop los en er is ook nog met twister en de lego gespeeld.

         

Woensdag 18 januari

Ons lijstje met uitstapjes is verder uitgebreid na vandaag. Met alle kinderen in de Sportstuif Dacia’s maakten we koers richting Eindhoven. De navigatie was ingesteld op Bounce Valley. Dit indoor luchtkussenpark is sinds kort in Eindhoven gevestigd. We hebben hier heerlijke gesprongen, allerlei spellen gedaan, van glijbanen afgegleden en nog veel meer! Na precies anderhalf uur zat onze tijd erop en waren de meeste kinderen ook toe aan een glas ranja op de BSO in Brandevoort. Hier sloten we de middag af met een aantal potjes van het kaartspel Ezelen.



Donderdag 19 januari

Vandaag was het een bijzondere dag, wij hadden namelijk de GGD op bezoek. Eén keer per jaar komen zij bij ons langs om te bekijken hoe de situatie bij Sportstuif Brandevoort is. Hiervan wordt jaarlijks ook een rapport uitgebracht, vind je dit interessant? Hier is een overzicht te vinden van de bevindingen op onze locatie. De kinderen merken hier natuurlijk niets van, zij hebben ongemerkt gespeeld. De sportactiviteiten werden vanmiddag gegeven door Jelle en Janne. Voor de oudere kinderen stond Harry Potter tikkertje op het programma en de jonkies mochten met juf Janne mee om kat-en-muistikkertje te spelen. Bij tikspelen spat het enthousiasme er altijd vanaf bij de kids, lekker rennen en laten zien hoe lang jij het wel niet vol houdt om niet getikt te worden! Met de sneeuw die eerder deze week gevallen is zijn nog enkele schitterende creaties gemaakt, zoals op de foto te zien.



Vrijdag 20 januari

Onze kinderen konden vandaag nog genieten van de laatste overblijfselen van de sneeuw en dit werd natuurlijk niet nagelaten. Nadat alle boterhammetjes naar binnen waren gewerkt, werden de jassen en handschoenen aangetrokken. Eenmaal buiten was het tijd voor een sneeuwballengevecht! Na een tijd lekker buiten in de kou te hebben gespeeld, hebben we onszelf binnen opgewarmd met vers fruit. Sommige kinderen hebben nog een poging gewaagd om te voetballen, alleen was het veld zo glad dat dit helaas niet mogelijk was. Hopelijk kunnen we volgende week weer lekker aan de slag op de kunstgrasvelden!

         
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches