Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar Sportstuif in Brandevoort. Ze vinden het heerlijk om na school lekker buiten bezig te zijn, leuke spelletjes of gewoon lekker voetballen. Maar er is ook voldoende ruimte voor een spelletje of lekker knutselen, net waar de kinderen zin in hebben.

De flexibiliteit van het team is echt fantastisch ze denken echt met je mee, wat in deze tijden echt heel erg fijn is. Het team is lekker sportief en enthousiast wat het voor de kinderen extra leuk maakt om te gaan.

In de vakanties hebben ze een leuk en gevarieerd programma. Onze kinderen gaan met plezier naar Sportstuif!

Marieke Koningen Marieke Koningen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Sinterklaasweek: schoentjes zetten, cadeautjes uitpakken en nieuwe spelletjes! Week 48 – 2021

Afgelopen week stonden de kinderen op springen, de Sint was namelijk in het land en in het weekend was het pakjesavond! De sint had van tevoren ook nog tijd gemaakt om de kinderen bij Sportstuif blij te maken, hij had namelijk ook cadeautjes meegenomen en tijd om alle schoentjes te vullen! Verder krijgen de peuters op woensdag ook een speciale pietengymles, waarmee ze hun eigen pietendiploma konden verdienen. Een echte Sinterklaas week dus bij Sportstuif Helmond Brandevoort. Lees snel verder om alles te weten te komen!

Maandag 29 november
De Sinterklaasweek bij Sportstuif begon rustig. We hadden helaas geen geluk met het slechte weer, waardoor we voor de activiteiten naar binnen zijn uitgeweken. De kinderen maakten zelf een parcours met springhekjes, balansstenen en hoepels om toch lekker actief bezig te zijn. Sommige kinderen moesten ook hun Sinterklaas schoentje nog afmaken, er werd dus ook nog geknutseld. Nadat de laatste schoentjes aan de rij waren toegevoegd, was het afwachten of de Sint deze schitterende schoentjes zou tegenkomen en vullen..

Dinsdag 30 november
Nadat alle kinderen opgehaald waren door Roy en Linde, viel het oog van de kinderen bij binnenkomst direct op de hoek met alle schoentjes. De Sint en zijn pietjes waren ons niet vergeten!
Iedereen had een schoentje gevuld met pepernoten en een klein cadeautje gekregen. Vandaag was het dus lekker pepernoten eten in plaats van een koekje. Na het fruit eten lag er ook nog een brief klaar, die door de Sint was achtergelaten. Hierop stond dat zijn pieten nog wat cadeaus hadden achtergelaten, maar deze waren wel verstopt! Alle kinderen vlogen natuurlijk direct van hun stoel af, op zoek naar de cadeautjes. Eenmaal gevonden, bleek dat Sinterklaas o.a. keepershandschoenen, Twister en Jeu de Boules had meegebracht. Dit moest natuurlijk direct uitgetest worden!

          

Woensdag 1 december

In de ochtend stond er voor de peuters weer een gymles gepland, maar dit keer was het geen normale les. Linde en Desiree hadden samen met de pieten een pietengymles voorbereid. De kinderen moesten hierbij over de daken lopen met pakjes, onder hekjes doorkruipen en de pakjes in de schoorsteen mikken. Tijdens de les bleek dat zij dit super goed konden en aan het einde van de les had iedereen een pietendiploma verdiend. Super goed gedaan, pietjes!



Donderdag 2 december

Ook vandaag waren er weer veel enthousiaste, sportieve kinderen bij ons. De activiteit die we speelden was superbal, lekker buiten op het kunstgrasveld in de frisse buitenlucht. Bij superbal is het de bedoeling om iedereen af te gooien. Het is een trefbalvorm waarbij alle kinderen voor zichzelf spelen en proberen om zo veel mogelijk andere kinderen af te gooien. Ben je afgegooid? Dan kom je bij Roy voor een opdracht, na het uitvoeren hiervan mag je weer meedoen. De kinderen speelden vol enthousiasme het spel, waarna het tijd was voor een koekje binnen. Hierna werd er nog met de Sinterklaas cadeautjes gespeeld. De pieten hadden namelijk ook Lego Ninjago en een goocheldoos meegenomen.

         

Vrijdag 3 december

Wisten jullie dat Sportstuif naast Instagram en Facebook ook een eigen TikTok account heeft?
https://www.tiktok.com/@sportstuif

Hierop posten wij regelmatig leuke filmpjes en challenges voor de kinderen! Ga ons dus snel volgen op TikTok!

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches