Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Scrabble estafette, Pokémon trefbal en het safarispel! Week 15 - 2024

Maandag 8 april
Het was een heerlijke dag buiten! De zon scheen fel en alle kinderen waren druk aan het spelen. Er stonden drie leuke activiteiten op het programma. De jongste groep ging met Linde op avontuurlijke olifantenjacht. Bij Marloes speelden de middelste kinderen een erg leuk spel genaamd 'Ik hou van Holland'. En bij Jelle hadden ze een Scrabble estafette, waarbij twee teams letters verzamelden om zoveel mogelijk woorden te maken. Na al dat plezier was het tijd voor een koekje. Daarna gingen de kinderen nog lekker sporten en voor ze het wisten, was de maandag voorbijgevlogen!

          

Dinsdag 9 april

Vandaag was het weer heerlijk zonnig en warm. De Sportstuif auto's reden rond om alle kinderen op te halen. Nadat we iedereen hadden opgepikt en ze lekker fruit hadden gegeten en een beker ranja hadden gedronken, was het tijd voor de drie spellen van vandaag. Bij Kim, onze stagiaire, gingen de jongste kinderen aan de slag met "Vos, kom uit je hol!", een spannend maar leuk spel! Patrick nam de middelste groep mee om Pokémon trefbal te spelen, en de oudsten speelden onder leiding van Roy een superspannend potje supertikkertje, waarbij je iedereen mocht tikken. Na al dat plezier vierden we een verjaardag en kregen we iets lekkers! Daarna werd er volop verstoppertje en tikkertje gespeeld. Er werd ook gevoetbald en gehockeyd. Ondertussen werden de kinderen een voor een opgehaald door hun ouders en zo eindigde een geweldige dinsdag!

          

Woensdag 10 april

Vandaag is het woensdag, een wat rustigere dag op de BSO maar nog steeds vol plezier. De kinderen mochten vandaag zelf kiezen wat ze wilden doen. Er werd veel geskatet en geskateboard, en er werden zelfs rondjes gemaakt op de stepbaan. Ook zijn we naar de buitenfitness gegaan die bij de BSO staat. Als activiteit hebben we vandaag verstoppertje gespeeld, en wat konden de kinderen zich goed verstoppen! Daarna werden de eerste kinderen alweer opgehaald en zo eindigde deze zonnige woensdag vol avontuur.

          

Donderdag 11 april

Vandaag is het alweer donderdag! We begonnen vroeg, want de auto's moesten schoongemaakt worden. We hebben zowel de binnen- als de buitenkant goed gepoetst. De auto's zien er weer uit als nieuw en zijn klaar om de kinderen op te halen! Nadat iedereen is opgehaald en lekker vers fruit heeft gegeten, was het tijd voor de drie activiteiten van vandaag. De jongsten gingen bij Jelle het Safari spel spelen, waarbij ze goed moesten luisteren om te weten of ze van dier moesten veranderen zonder getikt te worden. De middelsten speelden bij Nikki kringtrefbal, wat echt superleuk is om te doen. En de oudsten speelden bij Marloes multibal, waarbij ze goed moesten opletten welke bal er in het veld werd gegooid. Na de activiteiten was het weer tijd voor een verjaardag en kregen alle kinderen een lekker snoepje. Daarna hebben we nog lekker tikkertje en pakkertje gespeeld, en zo vloog de donderdag weer voorbij.

          

Vrijdag 12 April

Het is alweer vrijdag! Vandaag is een wat rustigere dag dan de afgelopen dagen. We besloten dan ook om onze spelletjeskasten maar eens op te ruimen en opnieuw te ordenen. De kinderen hebben goed geholpen met opruimen en schoonmaken. Ook zijn we vandaag veel buiten geweest, waar we hebben gevoetbald. Daarnaast speelden we ook rond de tafel en verstoppertje. 's Middags hebben we onder leiding van Roy allerlei leuke trefbalspelletjes gespeeld. Nadat de kinderen lekker een rood hoofd hadden gekregen van al het rennen en springen, was het tijd voor een heerlijk koekje! We hebben de week afgesloten met een leuke film. Zo eindigden we deze week weer gezellig en vol plezier!

          
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches