Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Pionnenroof, Sportbingo en tienbal! Week 19 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Dit is de weekblog van week 19, de eerste week na de meivakantie. Het goede weer zit er weer aan te komen en wat is er dan leuker voor uw kind dan een BSO die veel buiten is en waar de kinderen alle vrijheid krijgen om dingen te ondernemen! Kom snel eens kijken bij Sportstuif Brandevoort, neem contact met ons op via de mail, telefonisch of spreek ons gerust aan op het schoolplein van uw kind(eren).

Maandag 9 mei

De eerste dag van de week en meteen al super lekker weer! Na het ophalen van de kinderen hebben we buiten fruit gegeten. Vervolgens moesten we ons natuurlijk direct goed in smeren tegen de zon. Nadat alle kinderen zijn ingesmeerd zijn we begonnen met de activiteit van vandaag, dit is pionnenroof! Een spel waarbij er 2 teams zijn die bij elkaar de pionnen proberen te stelen. Dit moeten de kinderen doen zonder getikt te worden. Het team dat op het einde de meeste pionnen op de lijn heeft staan, is de winnaar! Na de sportactiviteit was er ook nog een verassing, alle kids kregen namelijk een lekker, verkoelend waterijsje! Zo konden we even lekker afkoelen van de warmte om hierna weer goed te kunnen spelen.

          

Dinsdag 10 mei
Vandaag hadden we maar een klein groepje op de BSO. Na het fruit eten hebben we Sportstuif bingo gedaan. Bij dit spel liggen er 10 verschillende sport- en spelmaterialen op de tafel, ieder met een eigen nummer. Buiten liggen exact dezelfde materialen verstopt. Heb je bijvoorbeeld de hockeystick gevonden, dan loop je naar binnen toe en kijk je welk nummer er bij de hockeystick hoort en deze kruis je af op de bingokaart. Wie het eerst zijn of haar bingokaart vol heeft is de winnaar! Nadat alle bingo kaarten vol waren zijn we samen alles op gaan ruimen. Omdat iedereen super goed mee had gedaan en na afloop heel goed heeft geholpen met opruimen, hadden alle kinderen een overheerlijk koekje verdiend.

         

Woensdag 11 mei
Op de woensdag hebben we zoals gewoonlijk een lange BSO middag. Wij halen de kinderen op van school en gaan daarna lekker lunchen met zijn allen. Tijdens het brood eten is er al verteld wat we die dag gaan doen. Wij zijn op bezoek geweest bij Sportstuif De Braak. Deze locatie zit gevestigd bij korfbalclub OEC in Helmond. De korfbalclub had een kienmiddag georganiseerd speciaal voor kinderen en hier mochten onze kinderen ook aan mee doen. Het ging super goed bij ons, we hebben veel prijzen mogen winnen. Het was super leuk! Na de kienmiddag bleven we nog even bij De Braak, hier hebben we wat fruit gekregen en ook nog eens een ijsje, wat was het weer boffen vandaag!

         

Donderdag 12 mei
Vandaag was het weer een drukke dag, na het ophalen van de kinderen zijn we fruit gaan eten en hebben we meteen de sportactiviteit gedaan. De activiteit van vandaag was tienbal. Bij dit spel zijn er twee teams die proberen om de bal 10x over te gooien. Het andere team mag de bal verdedigen door hem in de lucht weg te slaan, dan moet je opnieuw beginnen met tellen of mag het andere team proberen om de bal 10x over te gooien. Na 10x overgooien heb je één punt en het team met de meeste punten op het einde van de tijd wint!

Vrijdag 13 mei
Op onze sportplanning stond vandaag steen-papier-schaar estafette. Dit is een spel dat we vaker spelen op de BSO en dat erg geliefd is. Bij dit spel kunnen jongere en oudere kinderen gemakkelijk samen of tegen elkaar spelen omdat het een laagdrempelig, dynamisch en leuk spel is. Win je van je tegenstander met steen-papier-schaar, dan mag je verder in het spel. Verlies je, dan sluit je weer achteraan bij je team en wacht je op de volgende beurt. We willen jullie daarnaast nog even attenderen op alle activiteiten die wij naast de reguliere BSO nog ondernemen bij Sportstuif voor de kinderen in Brandevoort. Zo bieden wij gratis woensdagmiddagactiviteiten aan en hebben we onze eigen peutergym. Lijkt dit u interessant voor uw kind(eren), neem dan snel een kijkje!


 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches