Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Peutergym, sociaalbal en overlooptrefbal! Week 45 – 2022

Afgelopen week hebben we allerlei sportactiviteiten op de BSO gespeeld zoals levend stratego, sociaalbal en overlooptrefbal. We hebben ook een uitstapje gemaakt naar We-Jump, om hier lekker te gaan springen! Opnieuw een leuke week dus bij onze sportieve naschoolse opvang. Meer weten over onze activiteiten van afgelopen week? Lees dan nu verder in onze weekblog!

Maandag 7 november
Weer een nieuwe week bij Sportstuif, hopelijk hebben jullie allemaal een heerlijk weekend gehad! Vandaag stond er een hele leuke activiteit op de planning. Deze activiteit hebben we afgelopen vrijdag ook gedaan, weten jullie nog wat dit was? We hebben opnieuw Levend stratego gespeeld. Het was zelfs zo leuk dat er kinderen, die al op het sportpark waren, ook mee wilden doen. Uiteraard mogen andere kinderen bij ons ook meespelen, hoe meer zielen hoe meer vreugde! Het was een spannende strijd tussen de twee teams, er moest namelijk ook een vlag gevonden worden. Na de activiteit zijn we naar binnen gegaan om een koekje te eten, hierna is er weer veel buiten gespeeld! Pedagogisch medewerkster Micky had weer een super vette dans voorbereidt die ze aan de kinderen geleerd heeft. Op maandag hebben we wekelijks een enthousiaste dansgroep onder leiding van Micky, heel leuk om te zien.

          

Dinsdag 8 november
Dinsdag is zoals gewoonlijk een drukke boel! Veel kinderen en iedereen was enthousiast, gisteren is namelijk het Sinterklaasjournaal begonnen. Nadat alle kinderen aangekomen waren op de BSO hebben we fruit gegeten en zijn we direct hierna aan de slag gegaan met de sportactiviteit. Op de drukkere dagen bereiden onze pedagogisch medewerkers altijd twee of drie verschillende sportactiviteiten voor. Zo kunnen we de groep kinderen verdelen op basis van leeftijd en niveau. Met de jongere kinderen hebben we het spel schipper-mag-ik-overvaren gespeeld. De oudere groep kinderen hebben een fanatiek potje sociaalbal gespeeld. Dit is een tikvorm waarbij de kinderen moeten samenwerken om niet getikt te worden. Dit doen ze door de bal naar elkaar over te gooien. Je mag niet getikt worden door de tikker wanneer je een bal in je hand hebt. De rest van de middag is er fanatiek gevoetbald, gehockeyd maar ook binnen geknutseld en met de lego gespeeld.

         

Woensdag 9 november

Onze dag begon vandaag al rond 09:00 uur in de ochtend. Met de auto volgeladen met sportmaterialen zijn PM’ers Linde en Micky richting Suytkade gereden. Hier werd een parcours klaargezet voor de eerste peutergymles van de nieuwe cyclus. Onze peuterlessen zijn inmiddels druk bezocht door ouders en hun peuters! Meer informatie hierover is terug te vinden op onze website.

Na de peutergym was het weer tijd voor de BSO. Vandaag hadden we maar een klein clubje kinderen. Dit maakt het natuurlijk niet minder leuk! Na het ophalen van de kinderen hebben we geluncht. Hierna hebben we prachtige verjaardagskaarten gemaakt, morgen hebben we namelijk een jarige job op de BSO. We hebben ook nog een tof uitstapje gemaakt vanmiddag. Met onze kinderen zijn we naar indoor trampolinepark We-Jump gereden om hier lekker los te gaan met springen, salto’s maken en trefballen. Het was weer super leuk! Na al dat springen hebben we wel een koud bekertje ranja verdiend. Eenmaal terug op locatie hebben we fruit gegeten. Hierna hebben we nog lekker buiten gespeeld en zijn we begonnen aan een verlanglijstje voor Sinterklaas!

         

Donderdag 10 november
Volle bak vandaag! Na het ophalen en het fruit eten hebben we een verjaardag gevierd. De jarige job mag dan op de tafel staan met een feestmuts op en wordt luidkeels toegezongen door alle kinderen. Na het zingen kregen we een heerlijke traktatie! Deze moest nog wel even op zich laten wachten omdat we eerst naar buiten zijn gegaan voor de dagelijkse sportactiviteit. Vandaag hebben we kat-en-muistikkertje en overlooptrefbal gespeeld. We hebben flink gesport, dat moest ook wel want het wordt namelijk steeds kouder buiten. Het was nu ook tijd om de traktaties op te peuzelen!

We hebben nog heerlijk buiten gedanst, gevoetbald, gehockeyd maar ook binnen geknutseld, spelletjes gedaan en met de lego gespeeld. Veel kinderen wilden nog niet naar huis toen papa of mama er waren voor het ophalen en dit is natuurlijk het allermooiste compliment wat wij kunnen krijgen als naschoolse opvang!

         

Vrijdag 11 november

Het einde van de week, wat gaat het toch weer snel. Er was wel wat paniek vandaag, de pakjesboot van Sinterklaas is gezonken, dat hadden we gister op het Sinterklaasjournaal gezien. Wij hopen dat Sinterklaas, O zo snel, alle pietjes en alle cadeautjes veilig droog zijn gebleven! Na de lunch zijn we naar buiten gegaan om te gaan voetballen. De kinderen die niet wilden voetballen hebben binnen een mooie Sinterklaas kleurplaat gemaakt en we hebben zelfs een O zo snel geknutseld! In de middag zijn we nog kinderen gaan ophalen van school en hebben we fruit gegeten. Na het fruit eten hebben we weer flink buiten gespeeld en hebben we nagedacht over wat er op het verlanglijstje moet komen staan, ons lijstje is al weer flink aangevuld! Ook hebben we de Sinterklaasjournaal podcast geluisterd. Hierna was het al tijd om naar huis te gaan, spannend want morgen komt onze Sint aan in Nederland!

         
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches