Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar Sportstuif in Brandevoort. Ze vinden het heerlijk om na school lekker buiten bezig te zijn, leuke spelletjes of gewoon lekker voetballen. Maar er is ook voldoende ruimte voor een spelletje of lekker knutselen, net waar de kinderen zin in hebben.

De flexibiliteit van het team is echt fantastisch ze denken echt met je mee, wat in deze tijden echt heel erg fijn is. Het team is lekker sportief en enthousiast wat het voor de kinderen extra leuk maakt om te gaan.

In de vakanties hebben ze een leuk en gevarieerd programma. Onze kinderen gaan met plezier naar Sportstuif!

Marieke Koningen Marieke Koningen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Paaseierenjacht, Speeltuin Helmond-West en springkussens! Week 15 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. We zitten weer in het voorjaar en dit betekent lekker weer en veel buiten spelen! Vindt uw zoon of dochter buiten spelen en lekker actief bezig zijn ook leuk, dan bent u bij Sportstuif bij de juiste BSO. Afgelopen week hebben onze kinderen paaseieren gezocht, zijn we naar de speeltuin geweest en mochten we weer op de springkussens spelen. We hadden ook nog geluk met het heerlijke weer! Lees hier alles over de verrichtingen bij onze sportieve opvang.

Maandag 11 april

Het begin van weer een nieuwe week bij Sportstuif. We hadden veel kinderen vandaag, de groep op maandag groeit namelijk erg snel. De sportactiviteit die op de planning stond was jachtseizoen, een populair spel onder kinderen. Hierbij wordt de groep gesplitst in twee delen, waarbij de ene helft mag verstoppen en de andere helft moet zoeken. Lukt het de zoekers om binnen vijf minuten iedereen van de andere groep te vinden en te tikken? Dan winnen zij. Na vijf minuten wisselen beide groepen met elkaar.


Dinsdag 12 april
Dit weekend is het Paasweekend! Voor kinderen staat dit vaak in het teken van paaseitjes zoeken. Bij Sportstuif proberen we de kinderen op een leuke manier in beweging te brengen door middel van onze Paaseierenjacht. In Brandevoort worden er in totaal 10 blauwe Sportstuif-paaseieren verstopt in de buurt van basisscholen, het sportpark of speeltuintjes. Vind jij zo’n cool ei? Maak hier dan een foto van en stuur deze naar ons! De winnaars ontvangen een bord vol met lekkere paaseieren! Ga dus snel op zoek en laat het ons weten als je een ei hebt gevonden. Op de BSO zelf stond de middag in het teken van zandkastelen maken. Wie maakt er uiteindelijk de mooiste? Deze actie is voor alle kinderen in Brandevoort en dus niet alleen voor kinderen van de BSO!

         

Woensdag 13 april

Een lange BSO middag bij Sportstuif en mooi weer, de ideale combinatie voor een sportief uitstapje in onze ogen! Na het ophalen van de kinderen en de lunch vertrokken we naar Speeltuin Helmond-West. In de speeltuin vermaakten de kids zich uitstekend op de speeltoestellen en met spelletjes zoals verstoppertje en tikkertje. Pedagogisch medewerkster Linde begon met Harry Potter tikkertje, waarbij er uiteindelijk allerlei kinderen van buiten de BSO aansloten om mee te doen. Super vet!

         

Donderdag 14 april

Naast de Paaseierenjacht vonden we het ook leuk om op de BSO de kinderen te verrassen met een zoektocht. Overal op de BSO hadden pedagogisch medewerkers Roy, Linde en Mike paaseitjes verstopt, zowel binnen als buiten. De kinderen gingen direct enthousiast van start en na een tijdje was ook daadwerkelijk ieder eitje gevonden. Na afloop werden alle paaseitjes eerlijk verdeeld, dat wordt lekker smikkelen thuis!



Vrijdag 15 april

Het is vandaag een speciale dag voor vestigingsmanager en pedagogisch medewerker Roy, het is namelijk zijn 24e verjaardag. Alle kinderen zijn vandaag vrij i.v.m. Goede vrijdag en zijn dus al vroeg op de BSO aanwezig. Onze binnenruimte werd schitterend versierd door de kinderen met ballonnen, een zelfgemaakte slinger en vele tekeningen. Een leuke verassing voor Roy dus bij aankomst! De kinderen werden ook nog eens beloond voor hun leuke versieringen met een lekker stukje taart. In de middag speelden de kinderen buiten in het zonnetje op de stormbaan springkussens. Het was dus weer genieten bij Sportstuif! Op de springkussens werd zelfs nog een activiteit gedaan, namelijk kaarten estafette.

          



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches