Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Open dag, hockeyen en spelletjes! Week 26 – 2021

Maandag 28 juni
We begonnen de week te gast bij Sportstuif Helmond de Braak. Vandaag was een dag met heerlijk weer, perfect om buiten een sportieve activiteit te doen! De activiteit voor vandaag was slagbal. Beide teams streden fanatiek om de overwinning, waarbij ook alle pedagogisch medewerkers meespeelden met de kinderen. Na een spannende wedstrijd kregen de kinderen de ruimte om vrij te spelen en zelf een activiteit te kiezen.
 



Dinsdag 29 juni
Evenals gister waren we vandaag opnieuw op bezoek bij onze vrienden van Sportstuif Helmond de Braak. Vandaag stonden er twee activiteiten op het programma, EHBO-tikkertje en koning van het veld. Bij EHBO-tikkertje mag het lichaamsdeel waar het kind is getikt, niet meer gebruikt worden. Koning van het veld is een handbalvorm waarmee de winnaar steeds blijft staan, er zijn meerdere teams waarbij de winnaar steeds mag blijven staan. De kinderen speelden allemaal fanatiek mee en hierna stond er dan ook een verdiend koud glas ranja klaar voor iedereen!

 
 



Woensdag 30 juni
Vandaag stond onze open middag op de planning. Het Sportstuif springkussen werd weer opgeblazen en ook vandaag was dit weer een enorm succes! Er waren een aantal kinderen op bezoek van Sportstuif de Braak en Valkenswaard en samen met onze gasten maakten zij er een feestje van op het springkussen. Ondanks het matige weer waren er gelukkig nog veel ouders die langs zijn gekomen om een kijkje te nemen bij onze nieuwe sport BSO. Wil uw kind ook een keer mee komen kijken bij ons? Meld je dan aan via deze link.


 



Donderdag 1 juli
Ook vandaag stonden er weer diverse activiteiten op de planning. Zo begonnen we met een potje hockey, wat al snel overging in een wedstrijdje voetbal waarin iedereen lekker meespeelde! Omdat het steeds harder ging regenen, kozen de kinderen ervoor om binnen nog even wat spelletjes te spelen. Zo werd er onder andere 3 op een rij, dammen en mens erger je niet gespeeld. Al met al een drukke, sportieve dag waarin ook nog ruimte was voor wat leuke spelletjes!

 
 



Vrijdag 2 juli
De laatste dag van de week stond in het teken van andere werkzaamheden. Zo zijn wij druk bezig om onze ruimte wat op te vrolijken met bijvoorbeeld een prikbord waar de kinderen hun kunstwerkjes aan op kunnen hangen. Daarnaast zijn we nog druk bezig met flyeren in de regio Brandevoort, zodat iedereen zo snel mogelijk bekend wordt met Sportstuif! Wist u bijvoorbeeld al dat wij in de vakanties vaak op uitstapje gaan? Lekker naar de speeltuin of een trampolinepark bijvoorbeeld!

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches