Echt een aanrader Sportstuif in Helmond! De perfecte combinatie tussen naschoolse opvang en sport/beweging. Leuk voor actieve, maar juist ook voor minder actieve kinderen.

Martine Martine
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Mens-erger-je-niet, knakworsttikkertje en bingo! Week 28 - 2021

Maandag 12 juli
Het begin van de week was weer samen met onze vrienden van Helmond de Braak. Roy en Luc haalden samen alle kinderen op van de scholen. Bij het teruglopen werd er nog even langs de kinderboerderij gelopen, iets wat de kinderen altijd erg leuk vinden. Na terugkomst en het eten van het verse fruit zijn we naar buiten gegaan voor de sportactiviteit. Vandaag was dit mens-erger-je-niet, in de vorm van een afgooispel. De kinderen konden andere spelers afgooien door te scoren in poortjes, ieder kind had zijn/haar eigen poortje. Een spel met veel energie en plezier!

     

Donderdag 15 juli
Op de donderdag was de hulp van teamleider Roy nodig bij Sportstuif Valkenswaard. Bij deze locatie, gevestigd op sportpark Den Dries van SV Valkenswaard, komen op donderdag zo’n 35 kinderen naar Sportstuif! Enorm leuk om al deze kinderen buiten actief bezig te zien met o.a. hutten bouwen, voetballen, tikspelletjes, etc. Na de sportactiviteiten en het koekje was er voor de kinderen weer ruimte om vrij te spelen, binnen of buiten.



Vrijdag 16 juli

Nadat Roy de kinderen op had gehaald, werd er lekker geluncht op de BSO. Nadat de boterhammen op waren stond er als eerste bingo op het programma. De winnaar kon hierbij een extra koekje verdienen! Nadat alle balletjes eruit waren gerold, zijn we naar buiten gegaan voor de sportactiviteit. De kinderen wilden graag beachvolleyballen en er werd een spannende, gelijk opgaande wedstrijd gespeeld. Hierna sloten we af met een potje verstoppertje, waarbij de kinderen het hele gebouw mochten gebruiken als verstopplek. Iets wat de kinderen enorm leuk vinden om te doen!

     



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches