Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Mens erger je niet, 30 seconds en sportbingo! Week 3 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Het was weer een geslaagde week bij Sportstuif Brandevoort. We kregen een bezoekje van Sportstuif Helmond de Braak en deden verschillende sportieve activiteiten zoals mens erger je niet, 30 seconds en een sportbingo. Daarnaast mochten we afgelopen week ook weer starten met de peutergym. Veel leesplezier!

Maandag 17 januari

Weer een nieuwe week bij Sportstuif Brandevoort! Met onze blauwe Sportstuif auto hebben we weer rondgereden in Brandevoort, om onze BSO kinderen op te halen. Na het ophalen zijn we fruit gaan eten en genoten we van een bekertje ranja. Al snel komt Sportstuif Helmond de Braak op bezoek om met ons een super leuk spel te spelen. Het spel heet mens erger je niet. 8 kinderen krijgen een goaltje dat ze moeten verdedigen, wordt er een bal door jouw goal gegooid dan ben je af. Ben je afgegooid? Dan wissel je met iemand die langs de zijkant staat en krijgt het goaltje een nieuwe eigenaar. Wie blijft er het langst staan?

         

Dinsdag 18 januari

Vandaag speelden we 30 seconds. Jullie kennen dit misschien allemaal wel als het bekende bordspel maar bij ons is dit omgetoverd tot een echt sportief spel. Er worden 2 teams gemaakt, het ene team rent 2 rondjes (ongeveer 30 seconden) terwijl het andere team bij de spelleider staat om verschillende woorden te raden. Hoeveel woorden kunnen ze raden in die tijd? Er worden verschillende rondes gespeeld, wie heeft er na 4 rondes de meeste punten? Na de activiteit gaan we naar binnen om van een welverdiend koekje en een bekertje drinken te genieten. We hadden ook een jarige vandaag op de BSO en dit moet natuurlijk gevierd worden met iets lekkers!



Woensdag 19 januari

Yes! We mogen weer peutergym geven, na een paar weken stil te hebben gelegen is dit weer fanatiek opgepakt! Met verschillende oefeningen die de peuters op hun eigen niveau kunnen uitvoeren. Balanceren, werpen, kruipen, springen en samenwerken komen aan bod. We sloten af met wat leuke dansjes op muziek! Binnenkort opent de inschrijving voor het tweede lessenblok van de peutergym in Brandevoort. Houd hiervoor onze social media in de gaten. Super leuk om met je zoon/dochter op woensdagochtend te beginnen met bewegen en plezier maken!

         

Donderdag 20 januari

Vandaag was het een rustige dag op onze sport BSO. Helaas moeten we een flink aantal kinderen missen vanwege quarantaine op school. Ondanks dat er veel kinderen niet waren, hebben we er een leuke dag van weten te maken. Het weer zat vandaag niet mee, daarom hebben we binnen een activiteit gedaan, het spel mijnenveld. De naam van het spel zegt het al, zorg ervoor dat je niet ontploft! Daarnaast hebben wij gelukkig ook allerlei gezelschapsspelletjes zoals UNO, Lego en knutselspelletjes waarmee we ons altijd uitstekend weten te vermaken.

Vrijdag 21 januari
In de ochtend zijn er al de nodige voorbereidingen getroffen voor de activiteit van vandaag, sportbingo. Na de voorbereidingen was het tijd om de kinderen van school te halen en te lunchen bij Sportstuif. Sportbingo is een sportief bingo spel waarbij we het hele sportpark en het clubhuis van SV Brandevoort gebruiken. Er zijn verschillende plaatjes, met allemaal een nummer, opgehangen over het hele terrein. Alle kinderen krijgen hun eigen bingo kaart met alleen de plaatjes, de kinderen gaan alle plaatjes zoeken met hierbij het goede nummer. Hebben ze een plaatje met nummer gevonden? Dan komen ze bij de spelleider checken of dit goed is. Bij een volle bingo kaart hoort natuurlijk een prijs! De prijs van vandaag was een zakje snoep, die iedereen kreeg na het inleveren van een volle bingo kaart.

         

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches