Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif Brandevoort is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Kidsplaza, tikspelen en kringtrefbal! Week 49 – 2021

We hebben er weer een leuke week op zitten bij Sportstuif Brandevoort. Op maandag hadden alle basisscholen een studiedag en zijn we op uitstapje geweest. Dinsdag en donderdag waren we met een grote groep en hebben we buiten allerlei sport- en spelvormen gedaan met de kinderen. Woensdag stond zoals gewoonlijk de peuterles weer op de planning met pedagogisch medewerkers Linde en Desiree. Om de week af te sluiten, was er ook vrijdag een studiedag voor Mondomijn. Een drukke, maar leuke week dus bij de onze sportieve buitenschoolse opvang!

 

Maandag 6 december
Alle scholen in Brandevoort hadden afgelopen maandag studiedag en voor ons begon de week dus met een lange, gezellige BSO dag. We zijn in de ochtend naar Kidsplaza vertrokken, hier kwam ook onze andere Helmondse vestiging naar toe met de kinderen. Hier kunnen de kinderen zichzelf lekker uitleven en samen spelen. Rond de middag zijn we weer teruggegaan naar Sportpark Brandevoort om met zijn allen te lunchen. Na het eten zijn we met de kinderen verstoppertje binnen het clubhuis op het sportpark gaan spelen, dit is het favoriete spel van de meeste kinderen. Hierbij doen de pedagogisch medewerkers vaak ook met alle plezier mee. Hierna was het voor een aantal kinderen alweer tijd om te gaan trainen en zij konden vanuit de BSO meteen door naar het voetbalveld.
 



Dinsdag 7 december
Vandaag speelden we als activiteit diverse tikspelen zoals supertikkertje en Harry Potter-tikkertje.
De kinderen halen hier altijd enorm veel plezier uit en zijn daarnaast super gezond en actief bezig met rondrennen en samenwerken. Na de activiteit hadden we nog iets te vieren, een van de kinderen was namelijk jarig vandaag. De kinderen konden dus ook nog eens genieten van een lekkere traktatie!

         

Woensdag 8 december
Wisten jullie dat wij wekelijks kinderen van Sportstuif naar hun training brengen?
Zo brengen wij bijvoorbeeld kinderen naar hun judotraining of voetbaltraining in de middagen. Super handig toch voor de ouders! Extra handig is het als uw kinderen lid zijn van voetbalvereniging Brandevoort, op dit sportpark zijn wij namelijk gevestigd. Uw kinderen hoeven dus alleen maar hun sportkleding mee te nemen en kunnen direct vanuit de BSO het trainingsveld oplopen!

Donderdag 9 december
Kennen jullie het spel kringtrefbal? Dat was de activiteit die wij afgelopen donderdag speelden.

Bij kringtrefbal wordt er een grote kring uitgezet met pionnen, waarbij alle kinderen aan de buitenkanten van de kring gepositioneerd staan. Er worden twee kinderen aangewezen die in het midden van de kring mogen staan. Het doel van het spel is dat de spelers aan de zijkant, de kinderen in het midden van de kring proberen af te gooien met een trefbal. Heb je iemand geraakt in de kring? Dan mag je zelf in het midden gaan staan. De middenspelers mogen uiteraard bewegen en moeten proberen om zo lang mogelijk niet geraakt te worden.

De kinderen vonden het in ieder geval een super vette activiteit!



Vrijdag 10 december
Opnieuw een studiedag vandaag voor enkele kinderen. Omdat we vandaag met een wat kleiner groepje aan kinderen waren, hadden zij de vrijheid om steeds zelf te kiezen wat ze wilden doen. Zo hebben we onder andere Twister gedaan, gevoetbald en met Lego Ninyago gespeeld.

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches