Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Kidsplaza, Estafette en het Poetsspel! Week 10 - 2023

Afgelopen week heeft het weer ons een beetje in de steek gelaten, maar dit mocht de pret niet drukken! We hebben alsnog leuke activiteiten gedaan. We speelden Estafette, het Poetsspel en Hoofd Schouders Knie en Teen. Ook zijn we deze week maar liefst drie keer op uitstapje geweest. Ben jij benieuwd wat we deze week nog meer hebben gedaan? Lees snel verder in onze weekblog!

Maandag
De week begon met een studiedag. De kinderen van OBS Brandevoort hoefde niet naar school, ze mochten komen spelen bij Sportstuif. We zijn in de ochtend naar Kidsplaza geweest! Hier hebben we flink gespeeld, gesprongen op de trampolines en gegleden van de glijbanen. Om twee uur in de middag zijn we teruggereden naar de BSO zodat we de rest van de kinderen van school konden halen. Nadat alle kinderen compleet waren hebben we fruit gegeten en zijn we naar buiten gegaan voor de activiteit. Vandaag deden we een Estafette vorm, waarbij verschillende vormen van beweging aan bod kwamen zoals; springen, rennen, achteruitlopen, rondjes draaien en nog meer. Na dit fanatieke spel was het voor ons tijd op een koekje te eten!

          

 

Dinsdag
Een drukke dinsdag! Vandaag mochten we een paar nieuwe kinderen verwelkomen op de BSO, hier zijn wij erg blij mee, zo wordt het steeds gezelliger op de BSO. Het weer zat vandaag wel een beetje tegen, hierdoor hebben we maar kort een buitenactiviteiten gedaan. Deze waren standbeeldtikkertje en een reactie spelletje. We zijn al snel weer naar binnen gegaan en hebben hier nog een activiteit gedaan. We speelden het Poetsspel, iedereen kreeg een vochtig poestdoekje en wie na 10 minuten het vieste doekje had kreeg een prijsje. Toen de activiteit klaar was kreeg iedereen een lekker koekje en konden we weer volop spelen.

          

 

Woensdag
De dag begonnen we met onze tweede les peutergym, we speelde verschillende spelletjes en hebben op het einde nog een leuk dansje gedaan! In de middag kwamen we op de BSO, alles was mooi wit van de sneeuw! Toen we de auto’s sneeuwvrij hadden gemaakt konden we op pad om de kinderen van school te halen. Na de lunch zijn we op uitstapje geweest. Wij zijn naar Kidsplaza geweest, omdat dit maandag zo leuk was! Er is hier volop gespeeld en zelfs Timboe de aap was er, om samen met ons een dansje te doen. Toen we uitgespeeld waren zijn we weer terug gereden naar Sportstuif. Hier hebben we nog een fanatiek potje gevoetbald en een spannende film gekeken.

          

 

Donderdag
Na het fruit eten zijn we kort naar buiten gegaan voor de activiteit, helaas was het weer niet al te best waardoor we snel weer naar binnen zijn gegaan. Binnen hebben we nog wat leuke activiteiten gedaan. We speelde het Poetsspel, dit hebben we dinsdag ook gespeeld, en we deden een leuk reactie spelletje. Het reactie spelletje wat we speelden had de naam; Hoofd Schouders Knie en Teen. Er werden tweetallen gemaakt, ieder tweetal had 1 pion die tussen hen in stond. Als de spelleider hoofd riep, dan moesten alle kinderen hun handen op hun hoofd leggen, hetzelfde bij schouders knie en teen, maar riep de spelleider pion dan moesten ze proberen om zo snel mogelijk het pionnetje te pakken. De winnaar was degene die het eerste de pion te pakken had.

          

 

Vrijdag
Wat was het een raar weertje. Het heeft vandaag geregend, gesneeuwd en hard gewaaid. Omdat het weer zo raar deed en we een klein clubje kinderen hadden zijn we gaan spelen bij Monkeytown Mierlo. Hier zijn we na de lunch naar toegegaan. Hier hebben we flink gespeeld, we hebben geklommen en gesprongen maar er is ook een fanatiek potje Tikkertje gespeeld met Stan. Na al dat spelen was het tijd om weer naar Sportstuif te gaan waar we nog wat fanatieke spelletjes hebben gespeeld. De spellen die aan bod kwamen waren Boter, Kaas en Eieren, Ezelen en Mens Erger Je Niet. We hadden een hele leuke afsluiting van de week!

          



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches