Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

kamelenrace, museumwachter en bowlen! Week 15 - 2023

Deze BSO week was een dagje korter, maandag waren we gesloten i.v.m. Pasen. De week begonnen we met een studiedag. Verder hebben we nog veel leuke activiteiten gedaan zoals pionnenroof, kamelenrace en museumwachter. Ook zijn we op uitstapje geweest naar Speeltuin Helmond-West en hebben we gebowld bij hotel HUP in Mierlo. Ben jij benieuwd naar wat we deze week nog meer hebben gedaan? Lees dan snel verder in onze weekblog!

Maandag 10 april
Vandaag waren wij gesloten i.v.m. Pasen, wij hopen dat jullie allemaal een fijn Pasen hebben gehad!

 

Dinsdag 11 april
Vandaag waren we er weer vroeg bij! OBS Brandevoort en de Wilhelminaschool hadden vandaag een studiedag, was het dus volle bak. In de ochtend is er gevoetbald, gehockeyd en getekend nadat we fruit gegeten hadden zijn we allemaal naar buiten gegaan om een activiteit te doen. We speelden omgekeerd verstoppertje, dit hebben we een paar rondes gedaan. Hierna hebben we een film opgezet, de kinderen die de film niet wilden zien mochten ook lekker gaan buiten spelen, de film die we hadden uitgekozen was het regent gehaktballen. Al snel werd het middag en konden we boterhammen gaan eten, wat hadden wij een trek! Na het boterhammen eten ging het snel, we speelden nog even buiten en het was al snel tijd voor het middagprogramma. Nadat we de kinderen van de andere scholen hadden opgehaald aten we fruit en gingen we naar buiten. We speelden de spellen steen-papier-schaar estafette en pionnenroof. Bij pionnenroof werden er twee teams gemaakt, het ene team probeert een lijn met pionnen te verdedigen en het andere team probeerde de pionnen te gaan roven. Hoelang zou het duren voordat alle pionnen zijn geroofd? Na de activiteit was het koekje eten en snel weer verder gaan spelen!

          

 

Woensdag 12 april
We begonnen met lunchen hierna was het tijd om nog even buiten te voetballen of binnen een spelletje te spelen. Onze bikkels gingen gewoon door met voetballen terwijl het regende! We hebben iedereen naar binnen geroepen toen het tijd was om fruit te eten. Na het fruit zijn we op uitstapje gegaan. We zijn naar het hotel HUP geweest in Mierlo om te bowlen. Toen we hier aankwamen moesten we eerst onze eigen schoenen omruilen voor echte bowling schoenen hierna konden we beginnen. In het begin was het toch even wennen om met een zware grote bal de kegels om te rollen. Na een paar rondjes hadden we genoeg geoefend en ging het toch best wel goed. Er is zelfs, heel knap, een strike gegooid! Na het bowlen zijn we weer op weg naar onze eigen BSO gegaan waar we een koekje gegeten hebben en nog een bekertje ranja hadden gedronken. Hierna is er nog gevoetbald en hebben we nog wat bordspellen gedaan zoals dammen en mens erger je niet.

          

 

Donderdag 13 april
Vandaag was het een mooie zonnige dag. We hadden veel kinderen te gast deze dag, het was een drukke dag. Na het fruit moment zijn we meteen aan de slag gegaan met de sportieve activiteiten van vandaag. De spellen waren kamelenrace en museumwachter. Bij het spel museumwachter is er één iemand de teller, deze staat met de rug naar de rest van de groep en telt tot tien. De rest van de kinderen gaat in deze tien seconden een mooi plekje zoeken om als standbeeld te gaan staan, na de tien seconden neem je een pose aan en blijft je stokstijf staan. De museumwachter gaat langs alle standbeelden lopen en let goed op of hij iemand ziet bewegen, als de museum wachter met de rug naar een standbeeld staat mag deze bewegen en zelfs lopen. Wie durft er te lopen terwijl de museumwachter niet kijkt? Ziet de wachter je toch, dan ben je helaas af en mag je langs het speelveld op je billen gaan zitten.

          

 

Vrijdag 14 april
Ook vandaag scheen de zon weer volop! Na het ophalen van de kinderen begonnen we met de lunch, we konden zelfs even buiten zitten, toen het toch wat kouder was zijn we maar weer naar binnen gegaan. Ook vandaag stond er op de planning om ergens naar toe te gaan maar eerste speelden we nog op de BSO. Er is gevoetbald en er zijn nog wat potjes UNO gespeeld. Hierna vonden we het toch echt tijd om weg te gaan. Omdat het weer zo mooi was deze dag, hadden we besloten om met de kinderen naar een buiten speeltuin te gaan. De speeltuin die we hadden uitgekozen was Speeltuin Helmond-West. Hier hebben we flink geschommeld, geklommen, gesport en we hebben zelfs een paar potjes verstoppertje gedaan. Ook kwamen we wat bekende gezichtjes tegen in de speeltuin. Na al dat spelen kwam er helaas een einde aan en keerden we terug naar de BSO waar we ons ook nog goed vermaakt hebben met buiten spelen.

          

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches