Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Kaartenestafette, chaosbal en hockey! Week 11 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De lente komt er weer aan en het zonnetje komt ook steeds vaker tevoorschijn, hoe fijn is het dan voor uw kinderen om lekker buiten actief bezig te zijn. Bij Sportstuif combineren we naschoolse opvang met buiten spelen, bewegen en vooral plezier! Lees nu de blog van week 11 waarin we onder andere kaartenestafette, chaosbal en hockey speelden. We zijn ook een lekker ijsje gaan eten bij de ijssalon!

Maandag 14 maart

De week begon met weer eens een studiedag voor de leerlingen van OBS Brandevoort. De meeste kinderen waren dus al vroeg aanwezig op de BSO, samen met pedagogisch medewerkster Linde. In de ochtend werd er lekker gespeeld en verzonnen de kids allerlei spelletjes, waarna het tijd was voor de gezamenlijke lunch. Hierna meldde ook pedagogisch medewerker Roy zich op de groep en was het tijd voor het uitstapje. Het favoriete uitje van onze kinderen is We Jump, lekker sportief want hier mogen de kids zichzelf ruim één uur lang uitleven op de trampolines. Na wat koude ranja en het verwisselen van de gripsokken keerden we huiswaarts richting Sportpark Brandevoort. We speelden nog een partijtje hockey, jongens tegen de meisjes, voordat de klok alweer richting vijf uur ging en alle kinderen één voor één opgehaald werden.

         

Dinsdag 15 maart

De sportactiviteit die vandaag op de weekplanning stond was kaartenestafette. Er werden drie teams gemaakt, die allemaal tegen elkaar mochten strijden voor de winst. Het team dat het snelst al de kaarten van één soort (bijvoorbeeld: harten of klaveren) heeft verzameld, wint. Er mag steeds maar een speler per team naar de hoepel met kaarten rennen en deze persoon mag ook maar één kaart omdraaien om te kijken of dit de goede is. Een spel waarbij het dus belangrijk is om snelheid te koppelen aan denkwerk, super spannend!  

         

Woensdag 16 maart

Sinds een tijdje hebben we iedere dag kinderen op onze BSO, dus ook op de woensdag. Gelukkig hadden we ook vandaag weer te maken met het zonnetje en dit was ook van invloed op onze dag. De aanwezige kinderen vandaag hadden een geluksdag, we gingen namelijk niet alleen langs bij dierenpark de Warande maar ook langs ijssalon Il Circo in Stiphout! Na het voeren van de hertjes en de buffels was het tijd voor iets lekkers voor ons zelf. Bij de ijssalon genoten we buiten op het terras van een vers ijshoorntje met een bolletje ijs naar keuze. Super lekker! Hierna keerden we terug naar de BSO om nog even met domino te spelen en wat te basketballen, alvorens iedereen werd opgehaald door de ouders.



Donderdag 17 maart

Onze sportactiviteit was vandaag chaosbal. De bedoeling van dit spel is om met je team de grote yogabal over de lijn van de tegenstander te krijgen. De bal start precies in het midden van het speelveld. De bal kan verplaatst worden door hier een bal, er wordt gespeeld met tref- en voetballen, tegenaan te gooien. Beide teams mogen dit natuurlijk doen, waardoor de yogabal dus steeds heen en weer gaat. Een super dynamisch, sportief spel!

         

Vrijdag 18 maart

Het einde van de week is alweer in zicht. We sloten deze schitterende, zonnige week af met een sportmiddag waarbij we onder andere hockey en voetbal speelden. De kinderen wilden ook nog lekker in het parkje spelen op het Sportpark om hier te klimmen en klauteren. Eenmaal moegestreden, trokken enkele kids zich binnen nog terug om een potje Dobble te spelen tegen Roy! Altijd een uitdaging om de pedagogisch medewerkers te verslaan voor de kinderen.


 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches