Super opvang! Onze zoon ging eerst naar een andere BSO, maar helaas met weinig plezier. Sinds hij naar de Sportstuif mag is hij helemaal opgebloeid. Hij wil meestal niet eens mee naar huis als we hem op komen halen. Ze krijgen veel aandacht en ze zijn lekker actief bezig, wat perfect bij ons zoontje van 5 past! Gewoon lekker buiten met 'vriendjes' bezig zijn! Daarnaast zijn ze ook erg flexibel, als dingen onverwacht anders lopen dan gepland. Dikke 5 sterren!!

Tamara Verberne Tamara Verberne
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Kaarten-estafette, superbal en kerst versieringen maken! Week 50 – 2021

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Ondanks de vervelende mededeling deze week, dat we vanaf aankomende dinsdag alleen nog maar geopend zijn voor noodopvang, maakten we er toch een super leuke week van samen met de kinderen. Zo speelden we in het klimparkje op het sportpark en deden we kaarten-estafette en superbal. Daarnaast is het alweer bijna kerst en ook dit kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan op de BSO. Lees dus snel verder in de blog van week 50.

Maandag 13 december
Het begin van een nieuwe week, de laatste week voor de kerstvakantie zoals we nu weten..
De kinderen wilde graag kunstjes oefenen en hier hebben we op sportpark Brandevoort en ideale plek voor met het fitnessgedeelte. Hier staan allerlei toestellen waar de kinderen op kunnen klimmen, aan kunnen hangen of overheen kunnen lopen. Voor onze creatieve kids dus genoeg om een hele leuke activiteit te ondernemen.



Dinsdag 14 december
Vandaag was het weer een drukke dag op de BSO met veel enthousiaste, sportieve kinderen. Nadat iedereen was opgehaald en de kinderen genoten van wat stukken vers fruit en een glas ranja was het tijd om naar buiten te gaan. Pedagogisch medewerker Linde had voor vandaag een super vet spel bedacht, namelijk kaarten-estafette. Er werden vier teams gemaakt, die allemaal tegen elkaar mochten strijden voor de winst. Het team dat het snelst al de kaarten van één soort (bijvoorbeeld: harten of klaveren) heeft verzameld, wint. Er mag steeds maar een speler per team naar de hoepel met kaarten rennen en deze persoon mag ook maar één kaart omdraaien om te kijken of dit de goede is. Een spel waarbij het dus belangrijk is om snelheid te koppelen aan denkwerk, super spannend!  

         

Woensdag 15 december
Zoals iedere woensdagochtend hadden pedagogisch medewerkers Linde en Desiree ook vandaag weer een uitdagende gymles neergezet voor de peuters uit Brandevoort. De kinderen leren hier naast balanceren, gooien, rollen en mikken ook om samen te spelen met andere leeftijdsgenootjes. De kinderen hebben iedere week zichtbaar plezier en dit doet ons ook goed. We hebben inmiddels al vijf peuterlessen gehad in de reeks van acht en dit betekent dat we bijna op het einde lopen. Na de vakantie gaan we in het nieuwe jaar weer verder met de laatste lessen. Is dit misschien ook iets voor uw zoon of dochter? Houd dan onze website https://www.samenbijsportstuif.nl/peutergymbrandevoort goed in de gaten. Hierop verschijnen binnenkort de nieuwe lessenblokken!

         

Donderdag 16 december
De activiteit van vandaag was superbal

‘’Bij dit spel liggen er 2 of 3 ballen in het veld . Iedereen mag deze ballen pakken en iedereen mag elkaar afgooien. De Afgegooide kinderen gaan langs de zijkant staan. De kinderen onthouden door wie ze zijn afgegooid, is dit kind afgegooid dan mogen alle kinderen die door hem/haar zijn afgegooid weer in het veld.’’

Daarnaast was er het afscheid van stagiaire Nienke. Zij heeft vanaf september iedere dinsdag stage gelopen bij ons en had een hele leuke band met de kinderen. Zoals bij een afscheid hoort, had ze nog wel een lekkere traktatie voor ons en ontving ze ook vanuit de kids nog een leuk aandenken aan Sportstuif. Nienke bedankt en succes in je verdere carrière!


Vrijdag 17 december

Wisten jullie dat Sportstuif naast Instagram en Facebook ook een eigen TikTok account heeft?
https://www.tiktok.com/@sportstuif

Hierop posten wij regelmatig leuke filmpjes en challenges voor de kinderen! Ga ons dus snel volgen op TikTok!



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches