Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Jachtseizoen, We-Jump en Dierenrijk Mierlo! Week 8 - 2023

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Brandevoort! De week zat weer vol met leuke activiteiten. We speelde Levend Stratego, Jachtseizoen en Sportbingo. Ook zijn we op uitstapje geweest naar We-Jump Helmond, Monkey Town Mierlo en Dierenrijk Mierlo! Ben jij benieuwd naar wat voor avonturen we nog meer hebben beleefd? Lees dan snel verder in onze nieuwe weekblog!

Maandag
Vandaag zijn wij op bezoek geweest wij Sportstuif Helmond de Braak. We hebben hier volop gespeeld, ze hadden hier zelfs een tafelvoetbal tafel waar wij ons goed mee hebben vermaakt. Na al dat spelen was het tijd om te lunchen. Hierna zijn we naar We-Jump Helmond geweest. We hebben hier een lekker gesprongen en veel salto’s gemaakt. Ook hebben we genoten van de heerlijke ranja die we hier kregen. Na het springen zijn we teruggegaan naar Sportstuif Helmond de Braak om hier een lekker fruit te eten waarna het  tijd was om terug te gaan naar onze eigen BSO, waar we ons ook nog goed vermaakt hebben met voetballen en knutselen!

          

 

Dinsdag
De ochtend begon met het spelen van verschillende bord- en kaartspelletjes. Na het fruit eten had Jelle een leuke sportieve speurtocht uitgezet, waar we meteen mee gestart zijn. Na nog even vrijgespeeld te hebben was het tijd voor de lunch. Hierna werd de groep in tweeën gesplitst, één groep ging met Jelle en Roy naar de Stiphoutse Bossen waar er Levend Stratego gespeeld werd. De andere groep bleef met Linde op de BSO waar er Sportbingo gespeeld werd. Twee leuke activiteiten waarbij we volop buiten waren! Bij terugkomst op de BSO werd er nog fruit en een koekje gegeten. Nadat we nog even fanatiek buiten hadden gespeeld was het tijd om film te kijken, zodat we konden bijkomen van de drukke dag.

          

 

Woensdag
We begonnen de ochtend met tekenen en knutselen op onze eigen BSO. Toen we compleet waren zijn we in de auto gestapt en zijn we op bezoek geweest bij Sportstuif Helmond De Braak. We hebben hier een hele tijd fijn buiten en binnen gespeeld. Het leukste was dat ze springkussen hadden opgezet waarop we konden klimmen en springen. We hebben ons erg goed vermaakt! Later in de middag zijn we weer naar onze eigen BSO gegaan. Hier hebben we nog even lekker gechild en uitgerust van de drukke dag.

          

 

Donderdag
We zijn gestart met een fanatiek potje voetbal ook werd binnen weer volop geknutseld en gekleurd. Hierna zijn we met een groepje naar het skatebaantje buiten het sportpark gegaan. Sommige kinderen hadden namelijk skeelers, rolschaatsen of stepjes bij. Nadat we hadden geluncht was het dan eindelijk tijd voor de activiteit van vandaag. Janne is samen met de jongste kinderen naar Monkey Town Mierlo geweest, hier is er flink gespeeld. Jelle en Roy zijn samen met de oudere kinderen naar De Veste gegaan hier is er Jachtseizoen gespeeld. Ook hadden we vandaag een jarige, dit moest natuurlijk gevierd worden, we hebben hard gezongen en kregen hierna een lekkere traktatie! We hebben een superleuke middag gehad!

          

 

Vrijdag
We begonnen de ochtend met spelletjes spelen, boterhammen smeren, fruit klaar maken en het inpakken van de tas. Dit alles omdat we op uitstapje gingen. We zijn naar Dierenrijk Mierlo geweest! Hier hebben we allerlei gevaarlijke wilde dieren gezien, zo zagen we beren, leeuwen en apen. Ook hebben we knabbelvisjes gezien die aan onze handen kwamen knabbelen, dit voelde heel bijzonder. Ook hebben we gezien hoe de pinguïns hun eten kregen, ook dit was erg bijzonder om te zien. Omdat het zo koud was hadden we de dag bij Dierenrijk afgesloten met warme chocolademelk, een koekje en hierna nog even lekker spelen. Na het spelen zijn we teruggegaan naar de BSO waar we nog wat spelletjes hadden gedaan en een leuke film gekeken. Om in het thema te blijven hadden we een film gekozen die over dieren ging, deze dieren ontsnapte uit een dierentuin en kwamen terecht op een eiland, kunnen jullie raden welke film we hebben gekeken?

          



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches