Echt een aanrader Sportstuif in Helmond! De perfecte combinatie tussen naschoolse opvang en sport/beweging. Leuk voor actieve, maar juist ook voor minder actieve kinderen.

Martine Martine
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Hutten bouwen, knutselen en basketballen! Week 45 – 2021

Deze week bouwden we een boomhut, versierden we Sinterklaas schoentjes en waren er natuurlijk ook weer allerlei sportactiviteiten. Daarnaast starten we deze week met de peuterlessen op Sportpark Brandevoort. Lees snel verder om alles te weten te komen over afgelopen week bij Sportstuif Brandevoort! 

Maandag 8 november
We begonnen de week met een lekkere herfstdag! Inmiddels zijn de meeste bladeren alweer van de bomen gevallen en staat er regelmatig een fris windje maar dat wat weerhoud ons er natuurlijk niet van om lekker buiten te spelen! Vandaag maakten we een boomhut en werden er takken, bladeren en eikels verzameld. Daarna werd er nog een lekker potje gevoetbald!



Dinsdag 9 november

Helaas heerst het corona virus nog steeds en ook in Brandevoort is dit helaas niet voorbij gevlogen. Meerdere basisscholen zaten sinds dinsdag in quarantaine, waardoor er ook veel afmeldingen op de BSO waren. Iedereen veel beterschap en hopelijk kunnen alle kids weer snel naar school en Sportstuif voor de sportieve naschoolse opvang!

Woensdag 10 november
Aankomende woensdag 17 november starten met een nieuwe cyclus peuterlessen in Brandevoort! Wekelijks wordt er door onze beweegprofessionals een les verzorgt waarbij de peuters oefenen met o.a. rollen, duikelen, vangen, gooien en mikken. De lessen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 en 3 jaar oud. De prijs is slechts €1,- per les!
Voor meer informatie, bekijk onze website https://www.samenbijsportstuif.nl/peutergymbrandevoort

Let op: Er zijn nog slechts 3 plekken beschikbaar! Wees er dus snel bij!

Donderdag 11 november

Pedagogisch medewerker Linde was bij de Lidl geweest en had hier knutselschoentjes voor Sinterklaas meegenomen. Iedereen kreeg zijn of haar eigen vel en mocht starten met het inkleuren/versieren van hun schoentje. Er zijn super mooie schoentjes in de maak, die jullie snel via onze social media kanalen te zien zullen krijgen! We speelden ook nog verstoppertje in het donker, een spel dat de kinderen altijd super vet vinden om te spelen!



Vrijdag 12 november

Zoals gewoonlijk stonden ook deze week s ’ochtends een aantal peuterlessen op het programma in Geldrop, gegeven door de pedagogisch medewerkers van Sportstuif Brandevoort. De peuters vonden het heerlijk om te lopen over banken, te klimmen en te spelen met diverse ballen. Na deze lessen vertrok pedagogisch medewerker Roy naar Brandevoort om de kinderen op te halen. S ’middags werd er nog een speurtocht gemaakt door de kinderen en speelden we hockey en basketbal.   



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches