Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Herfstvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 43 – 2021

Maandag 25 oktober
De eerste dag van de herfstvakantie vandaag! Het programma van vandaag vond plaats bij Sportstuif Asten. Op de planning stonden XXL Games (4-op een rij, Jenga, Twister en Mikado) en voetbal. In de vakanties voegen we regelmatig verschillende vestigingen uit de regio samen, om er zo een grote sport- en spelmiddag van te maken voor de kinderen.

         

Dinsdag 26 oktober
Vandaag kwamen er diverse vestigingen samen in Helmond om er een topdag van te maken voor de kinderen. In de ochtend was er een sportprogramma. De kinderen werden ingedeeld op leeftijd en speelden onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers trefbal, korfbal en voetbal in circuitvorm! Na een heerlijke lunch in twee groepen, vertrokken we naar de Leonardus speeltuin in Helmond. De kinderen mochten hier de hele middag vrij spelen en genoten hier enorm van!

          

Woensdag 27 oktober
Vandaag een dagje zonder kids op de BSO en dus ook geen dagverhaal in de blog. Tot morgen weer!

Donderdag 28 oktober
Net zoals eerder deze week, waren we ook vandaag weer te gast bij Sportstuif Asten. Het programma bestond uit een spelenkermis in de ochtend en sport en spel in de middag. Zo kwamen bijvoorbeeld knotshockey, touwtrekken, twister en vele andere spellen aan bod. Tijdens de lunch mochten de kids nog lekker vrij spelen en werd er door een grote groep kinderen gevoetbald in de pannakooi.

          

Vrijdag 29 oktober

De laatste dag van de vakantie stond er een uitje naar Kidsplaza in Helmond op de planning. Samen met onze andere vestigingen Helmond de Braak en Venray. Nadat we al vroeg naar onze andere locatie in Helmond vertrokken, werden daar de lunchpakketjes alvast gemaakt en mochten de kinderen nog even vrij spelen. Vervolgens vertrokken we richting Kidsplaza om lekker te spelen!
Bij terugkomst werd er nog een lekker koekje gegeten en hierna zat de vakantie er alweer op.



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches