Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Haasje-over, flipperkast en kreeften tikkertje! Week 12 - 2024

Maandag 18 Maart
Op een stralende dag, waarop de zon hoog aan de hemel scheen, begonnen we onze week vol avontuur en plezier. Nadat we de kinderen van school hadden opgehaald, trakteerden we hen op een smakelijk bordje fruit en een verfrissend glas ranja. De lachende gezichten verrieden hun enthousiasme voor de middag die voor ons lag.

Marloes nam de jongste kinderen mee voor een spannend potje pionnenroof, waarbij ze zich als echte schattenjagers voelden. De middelste groep, onder leiding van Linde, dartelde vrolijk rond tijdens een levendig spelletje haasje-over. Ondertussen daagde Jelle, de oudste uit voor een potje iemand is hem niemand is hem.

Na alle opwinding was het tijd voor een welverdiend koekje, dat met smaak werd opgepeuzeld. Terwijl de meeste kinderen buiten bleven om te genieten van het prachtige weer, werden de eerste kinderen alweer opgehaald door hun ouders. De maandag vloog voorbij.

          

Dinsdag 19 maart

Opnieuw begon een stralende dag, waarop de zon hoog aan de hemel pronkte en haar warme stralen over het landschap verspreidde. De kinderen werden opgehaald in onze vrolijke blauwe auto's, klaar voor een dag vol avontuur en plezier. Nadat ze genoten hadden van een smakelijke portie fruit, was het tijd om aan de slag te gaan met drie verschillende activiteiten.

Jelle, vol energie en enthousiasme, dook in een spannend potje flipperkast, waarbij hij de uitdaging aanging om de bal niet tussen zijn benen te laten ontsnappen. De middelste groep werd meegenomen door onze stagiaire Patrick voor een potje kubbe, waarbij ze hun precisie en behendigheid konden tonen. En de oudsten werden uitgedaagd voor een opwindend spel van inhaaltikkertje door niemand minder dan Roy.

Na alle opwinding was het tijd om een bijzondere gebeurtenis te vieren: de verjaardag van Kim, onze stagiaire. De traktaties werden genoten en de vreugde vulde de lucht. Maar het plezier was nog niet voorbij, want er werd nog verstoppertje gespeeld en een groepje kinderen besloot een potje voetbal te spelen, terwijl de tijd voorbij vloog op deze heerlijke dinsdag.

          

Woensdag 20 maart

Op deze prachtige woensdag, het middelpunt van onze heerlijke week, genoten we van een gezellige lunch samen op de BSO. Terwijl de kinderen hun boterhammen smakelijk opaten, heerste er een sfeer van samenhorigheid en vreugde. Na de lunch was het tijd voor het hoogtepunt van de woensdagmiddag: de activiteit.

Onder de deskundige leiding van Marloes stonden we klaar voor een opwindend potje trefbal. De spanning en opwinding waren voelbaar toen iedereen zich vol enthousiasme in het spel stortte. Gelach en geschreeuw vulden de lucht terwijl de ballen door de lucht vlogen en iedereen zijn best deed om te winnen. Het was een waar festijn van plezier en vriendschap.

Helaas vloog de tijd voorbij en moesten we afscheid nemen van het trefbalspel. Terug op de BSO gingen sommigen aan de slag met kleuren, terwijl anderen juist naar buiten trokken om te genieten van het prachtige weer. De woensdag gleed voorbij als een zucht, gevuld met gelach, activiteit en verbondenheid. En hoewel de dag ten einde liep, bleven de herinneringen aan deze heerlijke dag nog lang nagalmen.

          

Donderdag 21 maart

Op deze bruisende donderdag barstte de BSO uit zijn voegen van gezelligheid en bedrijvigheid. Gelukkig straalde de zon weer volop aan de hemel, waardoor iedereen extra kon genieten van het heerlijke weer. Na het genot van een verfrissend momentje met fruit, was het tijd om de handen uit de mouwen te steken voor de activiteiten van de dag.

Bij stagiaires Pien en Nikki werden de jongsten uitgedaagd voor een hilarisch potje kreeften tikkertje. Met hun grappige bewegingen en enthousiasme leken ze net echte kreeften die over het denkbeeldige strand dartelden. Ondertussen bij Linde stond een leuk maar spannend potje chinees voetbal op het programma, waarbij de kinderen niet met hun voeten maar juist met hun handen moesten voetballen, wat voor veel hilariteit zorgde. En onder leiding van Roy gingen de kinderen aan de slag met overloop trefbal, waarbij teamwork van essentieel belang was om te kunnen winnen.

De energie en opwinding spatten van de kinderen af terwijl ze zich vol overgave stortten in de verschillende spellen. En hoewel de tijd voorbij leek te vliegen, werden er kostbare herinneringen gecreëerd die nog lang zouden blijven hangen. Het was een donderdag vol plezier, teamwork en avontuur op de BSO.

          

Vrijdag 22 maart

Vandaag stond de BSO in het teken van een spannend Zweedsloop spel, georganiseerd door onze enthousiaste stagiaire Jip. De kinderen werden uitgedaagd om zoveel mogelijk woorden te vormen. Bij elke letter die ze vonden, moesten ze een bijbehorende opdracht uitvoeren en zodra deze volbracht was, mochten ze de letter afstrepen van hun kaartje. Het was een race tegen de klok en een test van hun creativiteit en doorzettingsvermogen.

Na de opwindende activiteit was het tijd om de verjaardag van stagiaire Jip te vieren. Gelukkig hielden we het tijdens het spel bijna droog, maar daarna opende de hemel zijn sluizen en regende het de hele middag. Gelukkig was daar een oplossing voor: we trokken naar binnen en nestelden ons met z'n allen knus voor een film. De warmte van de BSO en de gezelligheid van de film zorgden voor een perfect einde van de dag.

Deze week vloog voorbij, gevuld met avontuur, spelletjes en vriendschap. Maar met de herinneringen van deze week nog vers in ons geheugen, kijken we nu al uit naar de volgende reeks avonturen die ons te wachten staan. Want op de BSO is er altijd weer iets nieuws te beleven en te ontdekken!

          

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches