Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Eitje leggen, paashazen tikkertje en paaseieren race! Week 13 - 2024

Maandag 25 maart
Het was het begin van de paasweek bij Sportstuif Brandevoort. Vandaag en de hele week staan de activiteiten in het teken van Pasen! We begonnen met 3 super leuke activiteiten. De oudsten gingen bij Nikki en daar schoten we met Nerf-guns op eitjes en paashazen, en we moesten heel goed mikken. De middelsten gingen bij Marloes het spel 'De Geheime Vos' spelen; niemand was te vertrouwen omdat ze niet wisten wie de vos was. En de jongsten gingen bij Linde eitjes leggen spelen. Na de activiteiten gingen we nog lekker voetballen, hockeyen en basketballen. Wat hebben we een lol gehad vandaag!

          

Dinsdag 26 maart

De dinsdag is weer aangebroken. Na wat lekker fruit en ranja gingen we aan de activiteit beginnen. Er stonden er drie op het programma. De oudsten gingen aan de slag met '30 Seconds' met als thema Pasen. Roy had echt superleuke woorden bedacht en de kinderen waren supergoed in raden. Daarna gingen de oudste nog met de nerfs schieten. De middelsten gingen met Patrick 'Eitje Verwisselen' spelen. De kinderen moesten snel van ei wisselen anders werden ze getikt. En de jongsten gingen 'Paashazen Tikkertje' spelen met Kim. En wat waren alle kinderen goede paashazen zeg. Na een beloning in de vorm van een koekje gingen de kinderen vrijspelen en zat daarna ook dinsdag er weer op.

          

Woensdag 27 maart

Vroeg in de ochtend begon het avontuur, want het was een studiedag van Mondorijk en Mondomijn! En waar gingen we naartoe? Naar Zoo Veldhoven! Daar stonden we oog in oog met prachtig gekleurde papegaaien en grote indrukwekkende roofvogels die we niet alleen mochten bewonderen maar ook voeren! Maar dat was nog niet alles, we maakten ook kennis met de zebra’s, kamelen, geitjes en alpaca’s. En weet je wat het beste deel was? We hebben stiekem een heleboel geleerd terwijl we plezier maakten. Een ochtend om niet snel te vergeten.

Hierna was het tijd om als een speer terug te racen naar de BSO voor het middagprogramma! Eenmaal bij de BSO aangekomen gingen we lunchen. Na de lunch gingen de kinderen lekker vrij spelen. Ondertussen had Jelle voor iedereen 5 paaseitjes verstopt. Na ze allemaal gevonden te hebben was het tijd om ze lekker op te eten. De woensdag vloog voorbij.

          

Donderdag 28 maart

De donderdag is aangebroken. Na een lekker bordje vers fruit, gesneden door Marloes en Pien, is het tijd voor de paasactiviteiten. De jongsten gingen met Pien aan de slag met "Eitje Leggen, Niemand Zeggen". We hebben zo leuk gespeeld en hard gelachen. De middelsten deden met Nikki de Paaseierenrace. Wie kon zijn lepel het stilste houden en ervoor zorgen dat het ei niet viel? En de oudsten speelden met Marloes "Paasei Explosie". Je moest ervoor zorgen dat de bal aan de kant van de tegenstander kwam door er met andere ballen tegenaan te gooien. Na de activiteiten kregen de kinderen een lekker koekje. En toen de kinderen werden opgehaald, konden ze kiezen om een peperkoek te eten of een lekkere rijstwafel. Na dit lekkers zit ook weer de donderdag erop.

          

Vrijdag 29 maart
Vandaag beleefden we een superleuke dag in Zooparc Overloon, een toffe plek met veel dieren en avontuur. Bij aankomst waren we meteen onder de indruk van alle mooie dieren en de gezellige sfeer. We begonnen onze dag met een leuke wandeling door het park, waar we allerlei gave dieren zagen zoals leeuwen, tijgers, giraffen en apen. De kinderen vonden het geweldig om meer te leren over de dieren en hun leefomgeving. Het hoogtepunt van de dag was het tropisch regenwoudgebied. Er waren nijlpaarden, krokodillen, een luiaard en zelfs piranha's.

Eenmaal weer teruggekomen op de BSO, gingen we Paashaas 88 spelen. De kinderen kregen allemaal verschillende opdrachten die ze moesten uitvoeren, van het knuffelen van een boom tot 50 keer touwtje springen. Helaas zit de Paasweek erop en hopelijk zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe weekblog.

          

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches