Super opvang! Onze zoon ging eerst naar een andere BSO, maar helaas met weinig plezier. Sinds hij naar de Sportstuif mag is hij helemaal opgebloeid. Hij wil meestal niet eens mee naar huis als we hem op komen halen. Ze krijgen veel aandacht en ze zijn lekker actief bezig, wat perfect bij ons zoontje van 5 past! Gewoon lekker buiten met 'vriendjes' bezig zijn! Daarnaast zijn ze ook erg flexibel, als dingen onverwacht anders lopen dan gepland. Dikke 5 sterren!!

Tamara Verberne Tamara Verberne
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Dobbel-estafette, slingertikkertje en twister! Week 8 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Bij Sportstuif proberen we kinderen met zo veel mogelijk verschillende sport- en spelvormen in aanraking te laten komen. Daarnaast staan we bekend om onze flexibiliteit, want een flexibele baan voor ouders betekent flexibele opvang! Lijkt Sportstuif aantrekkelijk voor uw kinderen? Lees deze blog dan eens en kom zo meer te weten over een week op dé sport BSO van Helmond! Veel leesplezier!

Maandag 21 februari

Het was vandaag nogal herfstachtig weer, met veel regen. We moesten dus wat creatiever zijn met de sportactiviteit. Bij Sportstuif hebben we op onze BSO ook veel gezelschapsspelletjes waar de kinderen mee mogen spelen. Onze activiteit werd Twister. In twee teams strijden de kinderen tegen elkaar, wie kan er het langst blijven staan zonder om te vallen?

         

Dinsdag 22 februari

Een super cool spel vandaag namelijk, Dobbel-estafette. Bij dit spel worden er 3 teams gemaakt, die tegen elkaar strijden. Het doel van het spel is om als eerste team alle zes de blokjes omver te hebben liggen. Dit doe je door eerst met een dobbelsteen te gooien. Gooi je bijvoorbeeld zes, dan rent het kind naar het zesde blokje en mag deze neergelegd worden. Dit probeer je met ieder cijfer te doen. De kinderen spelen dit spel vol overgave en gaan allemaal vol voor de winst! Na een aantal spelletjes keerden we terug naar binnen voor een koekje.

         

Woensdag 23 februari

Vandaag stond de tweede les van onze lessenreeks peutergym op het programma. Super leuk om te zien hoe de peuters bezig zijn tijdens deze lessen. Kijk ook eens op onze social media voor foto’s en filmpjes. Gelukkig komt de lente er alweer bijna aan, dit betekent dat onze lessen vanaf dan ook buiten gaan plaatsvinden. Bent u geïnteresseerd in onze peuterlessen voor uw zoon of dochter? Houd dan onze social media en website goed in de gaten!

Donderdag 24 februari
Het was een feestdag bij Sportstuif op donderdag, we hadden namelijk niet één maar twee verjaardagen te vieren! Ook op de BSO laten we dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, want een verjaardag moet gevierd worden. De kinderen mochten op de tafel gaan staan en kregen de feesthoed op, terwijl de rest van de kids ‘’lang zullen ze leven’’ zong. Na een dubbele traktatie was het tijd om de jassen aan te trekken en naar buiten te gaan. De activiteit van vandaag was slingertikkertje. Een tikspel dat start met één tikker, maar zodra deze een ander kind tikt sluit dit andere kind ook aan bij de slinger. Na even heerlijk gespeeld te hebben, mochten de kinderen genieten van hun traktatie en vrij spelen.

         

Vrijdag 25 februari

Voor de kinderen begint na de laatste schoolbel vandaag de carnavalsvakantie. Dit willen wij bij Sportstuif graag inluiden met iets extra leuks voor de kinderen. We kozen voor een uitstapje naar Kidsplaza. Voor de kinderen betekent dit zo snel mogelijk naar binnen en direct lekker spelen met elkaar! Na een paar uurtjes fijn gespeeld te hebben, vertrokken we terug richting Sportpark Brandevoort. Hier werden nog wat kunstwerkjes gemaakt van strijkkralen voordat de ouders de kinderen weer ophaalden.


 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches