Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

De eerste schoolweek met heerlijk zomers weer, waterspelletjes en een uitstapje! Week 36 - 2021

Maandag 6 september
Vandaag was het weer zover, de allereerste schooldag van het nieuwe schooljaar. Voor sommige kinderen en ouders misschien een hele spannende dag, omdat het de allereerste keer is. Voor andere kinderen juist de eerste dag van hun laatste jaar op de basisschool. Ook wij bij Sportstuif hebben weer enorm veel zin in het nieuwe schooljaar. Dit wordt het eerste volledige jaar voor onze nieuwe vestiging in Brandevoort, die is opgestart in juni 2021. 

Pedagogisch medewerkers Roy en Linde stonden s’ochtends vroeg klaar bij OBS Brandevoort in de Veste voor het uitdelen van onze Sportstuif flyers aan de ouders! Heb jij ze gespot en een flyer ontvangen? Mocht dit niet zo zijn, zie hier de online flyer

Houden uw kinderen van buiten spelen en lekker actief bezig zijn? Dan is Sportstuif de ideale plek voor ze! Bij ons hebben de kinderen de vrijheid om lekker actief bezig te zijn met sport en spel. Lekker voetballen, hockeyen, basketballen, volleyballen, verstoppertje spelen of een speurtocht lopen, bij Sportstuif bent u op de juist plek!

Dinsdag 7 september
Het begin van de heerlijke zomerse week bij BSO Brandevoort met vandaag de drukste dag van de week. Bij aankomst op de BSO was het fruit en de ranja al klaargezet door Linde en konden de kinderen direct aanvallen. Hierna werd de groep in tweeën gesplitst. De ene helft wilde graag voetballen terwijl de andere helft politie en boefje wilde spelen. Na een half uurtje lekker spelen in de warmte was het tijd voor ranja en een koekje. Na dit rustmomentje speelden we met de hele groep nog verstoppertje over het hele sportpark, iets wat de kinderen enorm leuk vinden!

Donderdag 9 september
Wat een heerlijk zomers weertje was het vandaag! Nadat we in de zomervakantie helaas weinig van het zonnetje hebben kunnen genieten in Nederland waren er deze week gelukkig alsnog wat zomerse dagen. Voor de kinderen betekent dit meestal maar één ding: waterspelletjes. Pedagogisch medewerker Linde had twee spellen klaargezet, sponzentrefbal en flessenvoetbal. Nadat de kinderen lekker hun energie kwijt konden met deze spelletjes, was het tijd voor verfrissing met een waterijsje. Na deze afkoeling mochten de kinderen nog vrij gaan spelen en hierna stonden alle ouders alweer aan de deur! 



Vrijdag 10 september
Om de eerste schoolweek af te sluiten, zijn de kinderen op vrijdag met Roy naar de Brandevoortse Hoeve geweest. Hier is het mogelijk om de hele middag te spelen in de binnenspeeltuin of buiten het maisdoolhof door te lopen. Binnen in de speeltuin werd er heerlijk gespeeld en af en toe een lekker bekertje koude ranja gedronken. Er werd fanatiek verstoppertje gespeeld tussen de klimtoestellen waarbij ook pedagogisch medewerker Roy uiteraard niet kon achterblijven. Later in de middag keerden we terug naar sportpark Brandevoort en werd de dag afgesloten met een lekker koekje! 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches