Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Crazy 88, Mastermind & Carnavalsquiz! Week 6 - 2024

Maandag 5 Februari
Het was een heerlijke studiedag op maandag 5 februari. We begonnen rustig met veel spelletjes, speelden even buiten en genoten van wat lekkers. Na het eten van fruit trokken we onze jassen aan en vertrokken naar de veste. Daar speelden we Crazy 88 - een spel met 88 opdrachten die we moesten filmen of fotograferen. Opdrachten varieerden van handstanden maken met iets lekkers tot een potje 10 tellen in de rimboe. Na het tellen van de punten bleek Team Linde nipt te hebben gewonnen. Terug op de BSO genoten we van een heerlijke boterhammaaltijd voordat het tijd was om de kinderen op te halen.
Na het eten van fruit speelden we twee leuke activiteiten: estafette memory en vogelverschrikker tikkertje. Na afloop vierden we de verjaardag van Linde met heerlijke cakejes. Vervolgens speelden we een potje voetbal waarbij de kinderen tegen Jelle en Roy speelden en uiteindelijk wonnen. De dag eindigde met het ophalen van alle kinderen, en de maandag was voorbij!

         

Dinsdag 6 Februari
Op dinsdag 6 februari haalden we de kinderen om 14:30 uur op van de basisscholen. Na het ophalen genoten we van een heerlijke variatie aan fruit, waaronder appels, sinaasappels, kiwi's, witte druiven, paprika en komkommer. Daarna gingen we aan de slag met drie leuke spellen. Bij Patrick speelden we Lieveheersbeestje tikkertje, waar de kinderen elkaar goed moesten helpen. Bij Kim genoten we van een speciale vorm van slagbal genaamd rupsbal, waar teams nauw moesten samenwerken. Het derde spel was bij Marloes en heette Mastermind, waarbij kinderen moesten raden waar elke pylon onder het doek stond. Na deze leuke spellen was het tijd voor een lekker koekje, waarna de kinderen vrij mochten spelen. Al met al was het opnieuw een super leuke dag!

          

Woensdag 7 februari
Vandaag is het alweer woensdag. Op woensdag zijn de scholen om 12:30 uit. Nadat we de kinderen van school hebben opgehaald, gaan we altijd gezamenlijk boterhammen eten op de BSO. Nadat de kinderen alles hebben opgegeten, is het tijd om lekker vrij te spelen. Sommigen gaan buiten een potje voetballen of basketballen, anderen spelen binnen een spelletje of kruipen lekker weg in een tentje met een boekje. Na het vrije spelen is het tijd voor een spannend potje levend memory. Het is een uitdagend spel waarbij je probeert een voorwerp te stelen van andere tweetallen zonder getikt te worden. Na deze actieve activiteit is het tijd om gezamenlijk fruit te eten. Terwijl de kinderen genieten van hun gezonde snack, besluiten we nog een paar potjes weerwolven te spelen. Dat zorgt niet alleen voor veel plezier, maar ook voor de nodige spanning. Na de spannende spellen is het tijd voor een koekje en worden de eerste kinderen alweer opgehaald. Zo vliegt de woensdag weer voorbij, gevuld met avontuur, spelletjes en lekkernijen.

          

Donderdag 8 februari
Het was de afgelopen dagen prachtig weer, maar vandaag liet de zon verstek gaan. Ondanks de regen trotseerden we het natte weer met onze Sportstuif-paraplu's om de kinderen op te halen. Gelukkig bleven de kleintjes droog en verliep het ophalen vlekkeloos. Eenmaal terug bij Sportstuif genoten we van een heerlijke portie fruit voordat we ons binnen stortten op vrij spel. Gelukkig bood de kantine voldoende ruimte voor allerlei avonturen. Na het smullen van het fruit was het tijd voor een georganiseerde activiteit. Deze keer vonden de festiviteiten binnen plaats, maar dat weerhield ons er niet van om er iets geweldigs van te maken. Bij Roy gingen de kinderen aan de slag met fopbal, een spel waarbij je goed moet opletten of de bal daadwerkelijk naar jou wordt gegooid. Ondertussen bij Linde speelden ze levend memory, waarbij we werden getrakteerd op geweldige dansjes en bewegingen. Nikki en Pien daagden de jongens en meisjes uit met een carnavalsquiz, die tot het einde toe superspannend bleef. Uiteindelijk gingen de jongens er met een nipte overwinning vandoor. Na de activiteiten verdienden alle kinderen een smakelijk koekje als beloning voor hun fantastische inzet. Sommigen waagden zich nog even buiten, maar al snel zochten ze weer de warmte binnen op vanwege de aanhoudende regen. We besloten de dag met een heerlijke peperkoek of rijstwafel, waarmee we de regenachtige dag toch nog zoet wisten af te sluiten.

          

Vrijdag 9 februari 2024
Deze vrijdag bracht een magische wending met zich mee, heel anders dan de gebruikelijke dagen. Terwijl we op weg waren om de kinderen op te halen, stapten prinsessen, soldaten, draken en zelfs New Kids bij ons in de auto. Het was de vrijdag vóór carnaval, dus alle kinderen waren uitgedost in kleurrijke kostuums. Na een stevige lunch begaven we ons naar buiten, waar een sprookjesachtige speeltuin ontstond, compleet met dansende prinsessen en stoere soldaten. Het plezier bereikte een hoogtepunt na het genieten van wat verfrissend fruit, toen stagiaire Jip een briljant conditieparcours opzette. De kinderen dartelden en sprongen enthousiast mee, en het geheel werd afgesloten met een intens potje "iemand is hem, niemand is hem!" Gelach en vrolijkheid vulden de lucht terwijl we gezamenlijk van een welverdiend koekje genoten. Eenmaal binnen barstte de creativiteit los, met knutselwerk en danspasjes die de ruimte vulden dankzij de opzwepende carnavalsmuziek. Terwijl de feeststemming doorging, werden een voor een de kinderen opgehaald, en zo kwam er een einde aan deze betoverende vrijdag. Met de vakantie in het vooruitzicht belooft de volgende week nog meer avonturen en een sprankelende nieuwe blog!

          
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches