Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif Brandevoort is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 9 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De afgelopen week was het carnavalsvakantie en ook deze week hebben we natuurlijk weer super leuke activiteiten ondernemen. Met coole uitstapjes naar de springkussens van Leef! Geldrop-Mierlo, dierenpark de Warande en andere Sportstuif locaties. Lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen? Lees deze blog dan eens en kom zo meer te weten over een week op dé sport BSO van Helmond! Veel leesplezier!

Maandag 28 februari

Het begin van de allereerste carnavalsvakantie bij Sportstuif Brandevoort. Nadat alle kinderen s’ ochtends naar de BSO gebracht waren mochten de kinderen lekker vrij spelen. Ondertussen was Roy bezig met het smeren van boterhammen voor de lunchpakketjes van de kinderen. Net voor de lunch vertrokken we richting Sportstuif Helmond de Braak. Hier kwamen we met enkele vestigingen uit de regio samen voor een middag vol met leuke activiteiten. Na de lunch hadden we namelijk een disco in het donker en een sportmiddag met drie activiteiten: voetbal, korfbal en trefbal. We kregen ook nog bezoek van de zon, het was namelijk heerlijk weer vandaag om lekker buiten te spelen! Al met al een topdag bij Sportstuif.



Dinsdag 1 maart

We vertrokken vandaag al op tijd naar Sportstuif Asten. In de ochtend speelden we wat spelletjes en werden er enkele mooie kunstwerkjes gemaakt door de kinderen. Na de lunch bestond het programma uit trefbalspellen en een carnavalsplaybackshow. Bij de trefbalvormen werden de groepen ingedeeld op leeftijd en speelden de kinderen met hun eigen leeftijdsgenootjes. Terwijl de kinderen actief bezig waren buiten, waren enkele medewerkers binnen bezig om een podium met tribune klaar te zetten. De kinderen verzorgden hier in de middag fantastische optredens, tot plezier van iedereen.



Woensdag 2 maart

Dit is natuurlijk de allereerste carnavalsvakantie bij Sportstuif Brandevoort. Inmiddels zijn we alweer 10 maanden officieel geopend en worden we steeds bekender in de wijk Brandevoort en omstreken. We zitten ook alweer bijna in de lente en dat betekent natuurlijk lekker buiten spelen en bewegen, waar kan dat nu beter dan bij Sportstuif Brandevoort!? Bij ons kunt u gebruik maken van twee gratis proefmiddagen, heeft u interesse hierin? Neem dan contact met ons op en laat uw kinderen een echte Sportstuif middag beleven.

Donderdag 3 maart
Vandaag waren we te gast bij Leef! Geldrop-Mierlo. Zij hadden een super toffe dag georganiseerd met allerlei springkussens en diverse andere leuke activiteiten in sporthal de Kievit in Geldrop. De kinderen waren bij binnenkomst direct enorm enthousiast en vlogen de zaal in om zo snel mogelijk alle springkussens uit te proberen. Er was ook nog een ‘stier’ waar de kinderen op mochten gaan zitten. De bedoeling was uiteraard om dit zo lang mogelijk vol te houden!

         

Vrijdag 4 maart

Alweer de laatste dag van de carnavalsvakantie dit jaar. Vandaag weer andere kinderen dan gisteren dus ook vandaag vertrokken we weer naar sporthal de Kievit voor de Leef! activiteiten. Na hier lekker gespeeld te hebben was het tijd voor de lunch op de BSO. Ook vandaag hadden we weer geluk met een schitterend zonnetje. Een ideaal weertje om eens op bezoek te gaan bij de diertjes in dierenpark de Warande. Zo zagen we o.a. geiten, ezels, neusberen en hertjes. Een leuk einde van een super carnavalsvakantie!

          

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches