Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Bunkertrefbal, bowlen en buikschuifbaan! Week 26 – 2022

Heerlijke, zonnige dagen vol met sportieve activiteiten en vrijheid om jezelf lekker uit te kunnen leven. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij Sportstuif aan het juiste adres! Vorige week stonden er activiteiten op de (sport)planning zoals bunkertrefbal, bowlen en een buikschuifbaan.  

We blijven snel groeien in Brandevoort dus lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen, neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking en/of proefmiddag! Zeker met de zomervakantie en het nieuwe schooljaar in aantocht! Maak dus nu gebruik van de mogelijkheid tot twee gratis proefmiddagen bij Sportstuif.

Maandag 27 juni
De week begon wat minder. Direct nadat we terug op de BSO waren na het ophalen van alle kinderen barste er namelijk enorme regenbuien los! Maar niet getreurd, wij beschikken over hele creatieve medewerkers bij Sportstuif. Zo ontstond er het idee om binnen bunkertrefbal te spelen. Er werden allerlei materialen benen de gang in gebracht zoals stoelen, kussens, tassen, jassen en hoepels. Voor beide teams was het de opdracht om een zo groot mogelijk fort te bouwen, waarna er trefbal gespeeld werd. Wat later op de middag werd het gelukkig droog en zijn de kinderen nog lekker naar buiten geweest om te hockeyen.

         

Dinsdag 28 juni

We zijn vandaag lekker op tijd begonnen, om 07:30 uur waren de eerste kinderen namelijk al aanwezig in verband met een studiedag! Gelukkig was het mooi weer vandaag, waardoor we in de ochtend al buiten konden spelen. De kids begonnen met een potje hockey, dat na verloop van tijd overliep in een voetbalwedstrijdje. Flink moegestreden was het tijd voor de lunch, lekker buiten in de schaduw.
Met alle buikjes weer vol vertrokken we richting Eindhoven voor ons uitstapje. De navigatie bracht ons naar Bowlingcentrum Eindhoven, om hier een uurtje te bowlen met de kinderen! Het was genieten met de kids. Strikes, gemiste worpen en enorm veel competitiestrijd, alles kwam voorbij vanmiddag!

Later op de middag werden de kinderen van de andere basisscholen opgehaald, waarna er lekker fruit gegeten werd. Pedagogisch medewerkers Edo en Linde stonden hierna klaar met de zonnebrand en buiten stond de sportactiviteit ook al klaar: het kat-en-muisspel. Iedere speler kreeg twee lintjes om en het was de bedoeling om deze zo lang mogelijk te behouden. Daarnaast moesten de kinderen proberen om de lintjes van andere kinderen af te pakken. Wie blijft er het langst in het spel?

          s

Woensdag 29 juni

Het is zomer en dat merken we vandaag! Super lekker weer en vol op zon, wat wil je nog meer op een woensdagmiddag! We begonnen de middag met het opeten van de boterhammen op de BSO. Hierna zijn we in de blauwe Sportstuif Dacia gestapt en vertrokken we richting onze andere vestiging in Helmond, de Braak. Zij hadden een super activiteit geregeld voor vandaag, een buikschuifbaan! Dit meterslange zeil, bedekt met zeep en water, was een heuse attractie voor de kinderen. Na ruim een uur gespeeld te hebben was het tijd voor een kleine pauze, onder het genot van een waterijsje. Daarna mocht er nog even met water gespeeld worden en was de middag alweer bijna ten einde.

Donderdag 30 juni
Pedagogisch medewerkers Mike en Roy vertrokken rond 14:00 uur richting de scholen in Brandevoort om de kinderen op te halen. Bij terugkomst op de BSO mochten de kinderen eerst nog even vrij spelen met Mike, zodat Roy de rest van de kinderen kon ophalen. Hierna hebben we fruit gegeten en was het tijd voor een potje voetbal als activiteit. Terwijl de jongens nog fanatiek doorspeelden, zijn de meiden gaan turnen op het voetbalveld. De gaafste kunsten kwamen voorbij! De lucht werd steeds donkerder, waardoor we gedwongen werden om binnen verder te spelen. Ter afsluiting van de dag werd er een parcours met hoepels gemaakt, waar de kinderen zichzelf al springend doorheen moesten manouvreren.

Vrijdag 1 juli
Zoals gewoonlijk op de vrijdagmiddag worden de kinderen ook vandaag om 12:30 uur opgehaald op school. Hierna lunchen we gezamenlijk bij Sportstuif, voordat er weer een sportieve middag op de planning staat. De kids hebben een ook vandaag weer geluk, Roy had namelijk besloten om de middag door te brengen bij trampolinepark We-Jump! Direct bij aankomst verwisselen onze kinderen hun eigen sokken voor de speciale jumpsokken en daarna is het zo snel mogelijk de zaal in! Binnen worden er kunstjes geoefend, verstoppertje gedaan en trefbal gespeeld. Tussendoor is er nog net even tijd voor een glaasje ranja om af te koelen. Een super sportieve middag dus weer voor onze kinderen.

          

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches