Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Bootcamptikkertje, lasergamen en Harry Pottertikkertje! Week 23 – 2022

Heerlijke, zonnige dagen vol met sportieve activiteiten en vrijheid om jezelf lekker uit te kunnen leven. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij Sportstuif aan het juiste adres! Vorige week stonden er diverse tikspelen, lasergamen en voetballen op ons programma.

We blijven snel groeien in Brandevoort dus lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen, neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking en/of proefmiddag!

Maandag 6 juni
We zitten in de periode vol met feestdagen, ook vandaag waren alle kinderen vrij vanwege Pinksteren. Geniet van jullie vrije, zonnige dag en tot morgen!



Dinsdag 7 juni

Een drukke dag vandaag op de BSO, nadat Roy en Linde alle kinderen hebben opgehaald wordt er zoals gewoonlijk fruit gegeten en een glas ranja gedronken. Een goede basis om lekker te spelen in de middag. We hadden ook nog een verjaardag te vieren, waarvoor er natuurlijk gezongen moest worden. Nadat iedereen een traktatie had ontvangen mochten de kinderen direct door naar het kunstgrasveldje voor de sportactiviteit. Dit was bootcamptikkertje. Eén of twee tikkers proberen de rest van de kinderen te tikken, als dit gelukt is moeten de getikte kinderen zich melden bij de PM’ers. Zij geven dan een bootcamp opdracht zoals 5x opdrukken, 5x buikspieren of 10x springen. Na het uitvoeren van de opdracht mogen de kinderen weer het veld in.

         

Woensdag 8 juni

Een regenachtige middag vandaag.. maar dat weerhoudt ons er niet van om leuke activiteiten te ondernemen! Na het ophalen van de kinderen en de lunch op de BSO, vertrokken we richting Sportstuif de Braak om hier lekker te spelen. Zij hadden een super toffe activiteit georganiseerd, namelijk lasergamen. Nadat alle lichten gedoofd werden binnen, mochten de kids proberen om elkaars pistool te raken met hun laser. Erg spannend natuurlijk in het donker! Hierna werd er nog vrij gespeeld waarna we weer terugreden richting Sportpark Brandevoort.



Donderdag 9 juni

De kinderen kregen vandaag de keuze uit twee spellen; Slingertikkertje of Harry Potter-tikkertje. Het grappige was dat de kids zo enthousiast waren dat we uiteindelijk beide spellen hebben gespeeld. Bij slingertikkertje is het de bedoeling om de overkant van het speelveld te bereiken, zonder getikt te worden. Als je getikt bent, sluit je aan bij de tikker om zo uiteindelijk een lange slinger te vormen. Harry Potter-tikkertje is een tikspel waarbij er twee tikkers en drie bevrijders in het spel zijn. Dit weten zij niet van elkaar. De uitdaging voor de tikkers is om alle kinderen uiteindelijk af te tikken, zodat ook de bevrijders niemand meer kunnen bevrijden. Beide spelvormen werden vol enthousiasme uitgevoerd waarna er natuurlijk nog lekker vrij gespeeld mocht worden de rest van de middag.

          

Vrijdag 10 juni

Op vrijdag zijn de meeste kinderen al lekker vroeg bij Sportstuif en kunnen we de hele middag lekker buiten spelen. Na de lunch wilden de kinderen graag een potje voetballen tegen Roy, een leuke uitdaging voor de meeste kids. In de felle zon had iedereen zich binnen de kortste keren in het zweet gewerkt, tijd om uit te rusten dus. In de tussentijd werden ook de andere kids opgehaald, zij hebben ook op vrijdag een continurooster. Bij aankomst op de BSO had Linde ervoor gezorgd dat het verse fruit al klaar stond en we direct konden aanvallen. Onder andere appels, druifjes, komkommer of paprika de keuze is reuze! Later op de middag speelden we nog verstoppertje met zijn allen.



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches