Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Boksen, sportbingo en Chinees voetbal! Week 4 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Het was een wat rustigere week vanwege een aantal coronabesmettingen, maar dit mocht de pret niet drukken. We hebben veel leuke activiteiten gedaan zoals boksen, sportbingo en Chinees voetbal. Daarnaast is deze week de nieuwe lessenreeks voor de peutergym in Brandevoort online gekomen, snel inschrijven dus en veel leesplezier!

Maandag 24 januari

We begonnen deze week met een verassende activiteit voor de kinderen, namelijk boksen. Bij Sportstuif proberen we naast de wat bekendere sport- en spelvormen zoals voetbal, hockey of tikspelletjes ook vaak andere sporten waar kinderen vaak niet zo snel mee in aanraking komen. Pedagogisch medewerker Roy had gezorgd voor een flinke zak met bokshandschoenen en stootkussens waarmee de kinderen zich uit konden leven en hun energie kwijt konden. Op het einde van de activiteit mochten alle kinderen samen nog even sparren met Roy, iets wat wel gewaard werd door de kinderen. Ze lieten zien goed opgelet te hebben tijdens de boksactiviteit.

         

Dinsdag 25 januari

Vorige week vrijdag had pedagogisch medewerker Linde een sportbingo gemaakt en uitgezet op de BSO. Deze werd vandaag weer opgehangen omdat de kinderen die op dinsdag naar onze sportieve naschoolse opvang komen de sportbingo nog nooit hadden gespeeld. Bij de sportbingo ontvangen alle kinderen een bingokaart met 9 plaatjes hierop. Op het sportpark zijn in totaal 30 plaatjes opgehangen op allerlei plekken binnen en buiten. De kinderen mogen vrij rond rennen op zoek naar de plaatjes op hun eigen bingokaart. Heeft een kind een plaatje gevonden? Dan is het snel naar binnen om deze te laten controleren door Linde. Wie heeft er als eerste een volle bingokaart?
De beloning was voor de kinderen zoals altijd een heerlijk koekje!

         

Woensdag 26 januari

Vanwege het succes van onze eerste lessenreeks hebben we besloten om direct van start te gaan met een nieuwe reeks peutergymlessen in 2022. Deze nieuwe 8-weekse reeks gaat van start op woensdag 16 februari. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website. Wees er wel snel bij, we hebben namelijk nog maar enkele plekken over!  

Donderdag 27 januari
Onze activiteit vandaag was Chinees voetbal. Het spel is niet zoals de naam doet vermoeden, voetbal, maar iets totaal anders. Bij Chinees voetbal maken alle kinderen een kring en gaan voorovergebogen staan met hun benen ver uit elkaar. In het midden ligt één bal. Het doel van het spel is om de bal door de benen van een andere speler te slaan. Het is een dynamisch spel, aangezien de bal natuurlijk ook verdedigt mag worden en dus naar iemand anders geslagen kan worden. Gaat de bal door je benen? Dan moet deze speler één hand op de rug houden en mag er nog maar met één hand gespeeld worden.



Vrijdag 28 januari

Wist je dat? Wij een sportieve naschoolse opvang zijn in Brandevoort
(1) zonder wachtlijst om te kunnen starten, (2) met altijd voldoende, geschoold en sportief personeel om er een topmiddag met uw kinderen van te maken, (3) met de meest flexibele opvang. Een flexibele baan voor u als ouder betekent flexibele opvang voor uw kinderen bij Sportstuif! (4) met super vette en sportieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Alle reden dus om een langs te komen voor een kennismaking! Deze kunt u inplannen via onze website.



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches